Povezane vesti
Nebojša Đurić: Hvala državi i svima koji su pomogli da dostojno predstavimo Srbiju
Politika 12.09.2024
Izuzetna mi je čast što sam ovde kao ponosan sportista koji je osvojio medalju za našu državu. Želim da se zahvalim državi Srbiji što je prepoznala naš, trud i zalaganje, izjavio je danas srpski paraolimpijac Nebojša Đurić na prijemu, koji je priredio… »
Vučić primio učesnike POI: Učinili ste nas ponosnim, svaka medalja nosi priču o nesalomivoj volji
Sportski žurnal 12.09.2024
Takmičari u stonom tenisu, streljaštvu i atletici su osvojili šest medalja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je srpskim paraolimpijcima, koji su osvojili šest medalja na Paraolimpijskim igrama u Parizu, da su nas učinili ponosnim i da svaka… »
Đurić: "Osvetlali smo Srbiji obraz"
Sportske.net 12.09.2024
Paraolimpijci danas su primljreni kod predsednika Aleksandra Vučića, posle šest osvojenih medalja u Parizu. "Izuzetna mi je čast što sam ovde kao ponosan sportista koji je osvojio medalju za našu državu. Želim da se zahvalim državi Srbiji što je… »
Vesti dana »
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 28 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Obilne padavine danas i sutra; Vodostaji u porastu, mogu dostići upozoravajući nivo
RTV pre 2 minutajoš 44 povezane
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja na Filozofskom fakultetu u vezi smrti studentkinje
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih
Žustra debata u parlamentu: Da li su rektori upozorili dekane o zloupotrebi zgrada fakulteta?
Sputnik pre 37 minutajoš 16 povezanih
Pokušaj ubistva u Novom Pazaru: Izbodena dvojica muškaraca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih