Повезане вести
"Све што сам оперисала сам и осигурала" Певачица гази шесту деценију, шокирала признањем: Види се да сам упеглана...
Курир 12.09.2024
Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Како је Андријана својевремено истакла, њене ноге су и… »
"Види се да сам изботоксирана, напред, назад, све": Српска певачица има 52 године, осигурала чак и ноге
Мондо 12.09.2024
Певачица Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Певачица Андријана Анчи Дабетић, иако је закорачила у шесту деценију, изгледа као на… »
"Види се да сам упеглана: - напред, назад, све" Певачица гази шесту деценију и шокира признањем: "Све што сам оперисала то…
Блиц 12.09.2024
Певачица Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Како је Андријана својевремено истакла, њене ноге… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана