Povezane vesti
"Sve što sam operisala sam i osigurala" Pevačica gazi šestu deceniju, šokirala priznanjem: Vidi se da sam upeglana...
Kurir 12.09.2024
Andrijana Anči Dabetić (52) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Kako je Andrijana svojevremeno istakla, njene noge su i dalje dobre, i da sve… »
"Vidi se da sam izbotoksirana, napred, nazad, sve": Srpska pevačica ima 52 godine, osigurala čak i noge
Mondo 12.09.2024
Pevačica Andrijana Anči Dabetić (52) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Pevačica Andrijana Anči Dabetić, iako je zakoračila u šestu deceniju, izgleda kao na početku karijere. U… »
"Vidi se da sam upeglana: - napred, nazad, sve" Pevačica gazi šestu deceniju i šokira priznanjem: "Sve što sam operisala to…
Blic 12.09.2024
Pevačica Andrijana Anči Dabetić (52) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Kako je Andrijana svojevremeno istakla, njene noge su i dalje dobre, i… »
Vesti dana »
Danas 35 godina od pada Berlinskog zida i početka velikih promena u svetu
RTV pre 3 satajoš 1 povezana