Повезане вести
"Све што сам оперисала сам и осигурала" Певачица гази шесту деценију, шокирала признањем: Види се да сам упеглана...
Курир 12.09.2024
Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Како је Андријана својевремено истакла, њене ноге су и… »
"Види се да сам изботоксирана, напред, назад, све": Српска певачица има 52 године, осигурала чак и ноге
Мондо 12.09.2024
Певачица Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Певачица Андријана Анчи Дабетић, иако је закорачила у шесту деценију, изгледа као на… »
"Види се да сам упеглана: - напред, назад, све" Певачица гази шесту деценију и шокира признањем: "Све што сам оперисала то…
Блиц 12.09.2024
Певачица Андријана Анчи Дабетић (52) и некадашња мис Југославије никад није крила да је радила на свом физичком изгледу и да се подвргла операцијама како би изгледала још боље. Како је Андријана својевремено истакла, њене ноге… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 19 минутајош 26 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 7 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 3 сатајош 28 повезаних