Повезане вести
Крунић и званично представљен на маракани: Звезда добила стартера из полуфинала Лиге шампиона! (фото)
Хот спорт 12.09.2024
Крунић Истанбул заменио Београдом! Црвена звезда наставља да унапређује свој тим у овој сезони. После доласка Немање Радоњића, нови члан актуелног шампиона Србије постао је и Раде Крунић. Крунић се придружио Звезди без… »
Сањао га Лалатовић, али Звезда није имала ни за струју: Крунић после 10 година стигао на "Маракану"
Мондо 12.09.2024
Раде Крунић представљен као нова "шестица" Црвене звезде. Раде Крунић стигао је у Црвену звезду као велико појачање последњег дана регистрационог периода за Лигу шампиона, а након обавеза са репрезентацијом Босне и Херцеговине… »
Раде Крунић: Најсрећнији сам човек на свету јер ћу играти за Звезду
Данас 12.09.2024
Нови фудбалер Црвене звезде Раде Крунић изјавио је данас да му је играње за црвено-беле остварење сна. „Најсрећнији сам човек на свету. Прелеп је осећај доћи на ‘Маракану’, сликати се са дресом, бити представљен у клубу који… »
Крунић најсрећнији на свету, Мркела отркио колико га Звезда прати
Спортске.нет 12.09.2024
Након завршетка репрезентативних обавеза Раде Крунић је стигао у Београд,где је званично представљен на стадиону "Рајко Митић", после чега ће данас одрадити и први тренинг под командом Владана Милојевића. Делегација Црвене… »
Репрезентативац коначно стигао на Маракану (фото)
Спортски журнал 12.09.2024
Још само да истрчим пред пуне трибине - вели Раде Крунић. Након завршетка репрезентативних обавеза, Раде Крунић је стигао у Београд, где је званично представљен, после чега ће данас одрадити и први тренинг под командом тренера… »
Мркела: Крунић огромно појачање, годинама смо га хтели
Спорт клуб 12.09.2024
Раде Крунић је стигао у Београд после репрезентативних обавеза са Босном и Херцеговином, а пре првог тренинга под командом Владана Милојевића примио је дрес од председника Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле… »
Звезда представила Крунића: "Најсрећнији сам човек на свету"
Б92 12.09.2024
Након завршетка репрезентативних обавеза, Раде Крунић је стигао у Београд, где је званично представљен на "Маракани". Одрадиће и први тренинг под командом Владана Милојевића. Добродошлицу су му пожелели председник клуба Светозар… »
"Најсрећнији сам човек на свету!" Раде Крунић и званично појачање Звезде: Е, сад само да остварим још један сан...
Вечерње новости 12.09.2024
Након завршетка репрезентативних обавеза, Раде Крунић је, као ново појачање ФК Црвена звезда, стигао у Београд. Званично је представљен јавности у Медија центру стадиона Рајко Митић, после чега ће данас одрадити и први тренинг… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане