Povezane vesti
Saslušan veštak: Nastavljeno suđenje Piroćancu zbog trovanja deteta kiselinom
Nova 12.09.2024
: Saslušanjem veštaka danas je pred Višim sudom u Pirotu nastavljeno suđenje M.J. (28) iz ovog grada koji se tereti za pokušaj ubistva dvogodišnjeg sina. Suđenje je zbog zaštite interesa maloletnika zatvoreno za javnost pa su nam iz suda samo potvrdili… »
Hteo sina da otruje kiselinom, pa je i sam popio: Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva, saslušan veštak
Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Saslušanjem veštaka danas je pred Višim sudom u Pirotu nastavljeno suđenje M. J. (28) iz tog grada koji se tereti za pokušaj ubistva dvogodišnjeg sina. Suđenje je zbog zaštite interesa maloletnika zatvoreno za javnost pa su iz suda za… »
Vesti dana »

Protesti u Beogradu proširili se i na druge gradove: Demonstranti prosuli farbu ispred Palate pravde, Užičani blokirali magistralu (foto,video)
Blic pre 0 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 30 minutajoš 27 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom u planinama
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 35 povezanih

Kejn: Igrao sam već na „Marakani“, znam kakav nas pakao čeka
Sport klub pre 20 minutajoš 46 povezanih