Повезане вести
Шпански премијер се састао са венецуеланским опозиционаром у егзилу
Н1 Инфо 12.09.2024
Председнички кандидат венецуеланске опозиције Едмундо Гонзалез састао се данас са премијером Шпаније Педром Санчесом, четири дана након што је побегао у ту европску земљу. Гонсалес је добио азил у Шпанији након што ;је… »
"Шпанија наставља да ради у корист демократије": Санчез се састао са избеглим венецуеланским опозиционаром
НИН 12.09.2024
Шпански премијер Педро Санчез састао се данас у Мадриду са председничким кандидатом венецуеланске опозиције Емдундом Гонзалесом, четири дана након што је Гонзалес побегао у Шпанију. Санчез, који је био у Кини када је Гонзалес… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Путин није био тако поштен и искрен за преговарачким столом као што смо се надали“: Министар финансија САД најавио пооштравање санкција Русији
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 45 минутајош 1 повезана

(Мапе) кинески модел каже: Биће ово хладна зима са пуно снега! Поларни вртлог се необично развија, а једно је сигурно - стиже нагло захлађење
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Валентан Вашеро поражен у Базелу после сензационалне титуле на мастерсу у Шангају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана