Povezane vesti
"Molila sam da smiri dete, ubila me od batina" Bivša košarkašica za Kurir: Vukla me za kosu, pa bacila da razbijem glavu o…
Kurir 12.09.2024
Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta trotinetom niz rampu za invalide postavljenu iza… »
"Krenula kolenima da me udara po bubrezima i rebrima, uzastopno": Brutalno pretučena bivša košarkašica
Mondo 12.09.2024
Tanju Ilić je brutalno pretukla sugrađanka. Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Na današnji dan: Pao Berlinski zid, umro Nikola Simić, Kasparov postao najmlađi svetski prvak u šahu
Radio 021 pre 12 minutajoš 1 povezana
Horor u Pensilvaniji: Troje ljudi ubijeno posle pucnjave u stanu, likvidiran napadač
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane