Povezane vesti
"Molila sam da smiri dete, ubila me od batina" Bivša košarkašica za Kurir: Vukla me za kosu, pa bacila da razbijem glavu o…
Kurir 12.09.2024
Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta trotinetom niz rampu za invalide postavljenu iza… »
"Krenula kolenima da me udara po bubrezima i rebrima, uzastopno": Brutalno pretučena bivša košarkašica
Mondo 12.09.2024
Tanju Ilić je brutalno pretukla sugrađanka. Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta… »
Vesti dana »
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 9 satijoš 2 povezane