Povezane vesti
"Krenula kolenima da me udara po bubrezima i rebrima, uzastopno": Brutalno pretučena bivša košarkašica
Mondo 12.09.2024
Tanju Ilić je brutalno pretukla sugrađanka. Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta trotinetom niz… »
"Molila sam da smiri dete, ubila me od batina" Bivša košarkašica za Kurir: Vukla me za kosu, pa bacila da razbijem glavu o…
Kurir 12.09.2024
Nekadšnju reprezentativku Jugoslavije u košarci, Tanju Ilić, brutalno je pretukla sugrađanka. Do svađe je došlo nakon što je Ilićeva zamomila da se dete, koje je bilo u prisustvu žene, ne spušta trotinetom niz rampu za invalide postavljenu iza zgrade u… »
Vesti dana »

EPS: Preduzetnici i mala preduzeća mogu da smanje troškove za struju
Danas pre 20 minutajoš 30 povezanih

Stravičan sudar na putu Apatin-svilojevo: Auto stranih tablica učestvovao u udesu, povređene tri osobe (foto/video)
Kurir pre 20 minutajoš 58 povezanih

Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali na protest večeras u 19 časova
Danas pre 45 minutajoš 31 povezana

Snimak razgovora direktora Telekoma i UG: "Znam da te Vučić zvao i da je uznemiren, ne mogu da otpustim Aleksandru danas"
N1 Info pre 45 minutajoš 53 povezane

Oko 20.000 proizvoda jeftinije od 1. septembra – na spisku i jaja, kafa, voće, povrće, ulje, brašno i pelene
Južne vesti pre 2 satajoš 47 povezanih