Povezane vesti
Seka Aleksić se u nesvakidašnjem izdanju pojavila u javnosti sa mužem: "Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi"
Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Seka je za okupljene medije stala ispred kamera i odgovarala na pitanja, a jedno… »
"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi" Seka Aleksić otvoreno o privatnosti, jednim odgovorom je sve šokirala
Kurir 12.09.2024
Seka Aleksić održala je nastup u poznatom beogradskom lokalu, a u razgovoru s medijima otkrila je da je za ples oko striptiz šipke u novom spotu unajmila dublerku. - Na storijima sam ja, ali ja nisam uspela da to savladam. To je toliko teško. Kad sam… »
Seka o detaljima saradnje sa Teom Tairović, pa pomenula Karleušinog dečka: "Ako je žena pronašla ljubav"
Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, u restoranu Nacionalna klasa, gde je održala i svoj nastup Seka je za okupljene medije stala ispred kamera i odgovarala na… »
"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi": Seka sa mužem u javnosti - pevačica u futurističkom stajlingu, otkrila da li na…
Blic 12.09.2024
Poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić pojavila se večeras u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, te pred pripadnicima sedme sile odgovarala na pitanja. Pitali su je da li gleda i lajkuje golišave fotografije muškaraca na društvenim mrežama. - Ne… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 29 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih