Povezane vesti

Seka Aleksić se u nesvakidašnjem izdanju pojavila u javnosti sa mužem: "Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi"

Seka Aleksić se u nesvakidašnjem izdanju pojavila u javnosti sa mužem: "Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi"

Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Seka je za okupljene medije stala ispred kamera i odgovarala na pitanja, a jedno… »
"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi" Seka Aleksić otvoreno o privatnosti, jednim odgovorom je sve šokirala

"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi" Seka Aleksić otvoreno o privatnosti, jednim odgovorom je sve šokirala

Kurir 12.09.2024
Seka Aleksić održala je nastup u poznatom beogradskom lokalu, a u razgovoru s medijima otkrila je da je za ples oko striptiz šipke u novom spotu unajmila dublerku. - Na storijima sam ja, ali ja nisam uspela da to savladam. To je toliko teško. Kad sam… »
Seka o detaljima saradnje sa Teom Tairović, pa pomenula Karleušinog dečka: "Ako je žena pronašla ljubav"

Seka o detaljima saradnje sa Teom Tairović, pa pomenula Karleušinog dečka: "Ako je žena pronašla ljubav"

Telegraf 12.09.2024
Preporučujemo. Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, u restoranu Nacionalna klasa, gde je održala i svoj nastup Seka je za okupljene medije stala ispred kamera i odgovarala… »
"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi": Seka sa mužem u javnosti - pevačica u futurističkom stajlingu, otkrila da li na…

"Veljku lajkuju fotke samo moji fanovi": Seka sa mužem u javnosti - pevačica u futurističkom stajlingu, otkrila da li na…

Blic 12.09.2024
Poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić pojavila se večeras u javnosti sa suprugom Veljkom Piljikićem, te pred pripadnicima sedme sile odgovarala na pitanja. Pitali su je da li gleda i lajkuje golišave fotografije muškaraca na društvenim mrežama. -… »

Vesti dana »