Повезане вести

Сека Алексић се у несвакидашњем издању појавила у јавности са мужем: "Вељку лајкују фотке само моји фанови"

Сека Алексић се у несвакидашњем издању појавила у јавности са мужем: "Вељку лајкују фотке само моји фанови"

Телеграф 12.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Светлана Сека Алексић појавила се синоћ, 11. септембра, у јавности са супругом Вељком Пиљикићем, у једном престижном београдском локалу. Сека је за окупљене медије стала испред камера и одговарала… »
"Вељку лајкују фотке само моји фанови" Сека Алексић отворено о приватности, једним одговором је све шокирала

"Вељку лајкују фотке само моји фанови" Сека Алексић отворено о приватности, једним одговором је све шокирала

Курир 12.09.2024
Сека Алексић одржала је наступ у познатом београдском локалу, а у разговору с медијима открила је да је за плес око стриптиз шипке у новом споту унајмила дублерку. - На сторијима сам ја, али ја нисам успела да то савладам. То је… »
Сека о детаљима сарадње са Теом Таировић, па поменула Карлеушиног дечка: "Ако је жена пронашла љубав"

Сека о детаљима сарадње са Теом Таировић, па поменула Карлеушиног дечка: "Ако је жена пронашла љубав"

Телеграф 12.09.2024
Препоручујемо. Музичка звезда Светлана Сека Алексић појавила се синоћ, 11. септембра, у јавности са супругом Вељком Пиљикићем, у ресторану Национална класа, где је одржала и свој наступ Сека је за окупљене медије стала испред… »
"Вељку лајкују фотке само моји фанови": Сека са мужем у јавности - певачица у футуристичком стајлингу, открила да ли на…

"Вељку лајкују фотке само моји фанови": Сека са мужем у јавности - певачица у футуристичком стајлингу, открила да ли на…

Блиц 12.09.2024
Позната певачица Светлана Сека Алексић појавила се вечерас у јавности са супругом Вељком Пиљикићем, те пред припадницима седме силе одговарала на питања. Питали су је да ли гледа и лајкује голишаве фотографије мушкараца на… »

Вести дана »