Povezane vesti
Priveden aktivista „Kreni-promeni“: Novaković: Nisam znao ništa, urađeno u skladu sa zakonom
Gradski portal 018 12.09.2024
Dušan Anđelković i student Dimitrije Glukčević su akcijom tražili da se reši problem zapušenog slivnika u parku Čairu. Uzeli su otirač „NišStana“ i rešetke stavili ga u preko poplavljenog dela kako bi građani i deca mogli da dođu do česme. Njihov član… »
Novaković odbacuje krivicu za hapšenje aktivista Kreni-promeni: “Njihova akcija je neodgovorna”
Glas juga 12.09.2024
„Krivična prijava je podneta 5. septembra i ja o tome nisam znao ništa. NišStan je podneo krivičnu prijavu, a nisam znao da su u pitanju članovi ‘Kreni-promeni’. Počinioci su pozvani na informativni razgovor u skladu sa zakonom. Niti sam ja imao uticaja… »
Aktivista Kreni-promeni priveden zbog akcije kojom je pozvao ‘NišStan’ da reši problem
Niške vesti 12.09.2024
Pokret je u saopštenju naveo da su aktivista Dušan Anđelković i student Dimitrije Glukčević uzeli otirač „NišStana“ i rešetke i stavili ga preko poplavljenog dela u parku, kako bi građani mogli da dođu do česme, a putem videa zatražili od tog preduzeća… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Dva tužilaštva uključena u slučaj gradilišta u Vojvode Vlahovića: proverava se dokumentacija i postupanje investitora
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 40 povezanih
NIS zatražio novu posebnu licencu od američkog Ministarstva finansija
Nova pre 39 minutajoš 17 povezanih
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane