Povezane vesti
Priveden aktivista „Kreni-promeni“: Novaković: Nisam znao ništa, urađeno u skladu sa zakonom
Gradski portal 018 12.09.2024
Dušan Anđelković i student Dimitrije Glukčević su akcijom tražili da se reši problem zapušenog slivnika u parku Čairu. Uzeli su otirač „NišStana“ i rešetke stavili ga u preko poplavljenog dela kako bi građani i deca mogli da dođu do… »
Novaković odbacuje krivicu za hapšenje aktivista Kreni-promeni: “Njihova akcija je neodgovorna”
Glas juga 12.09.2024
„Krivična prijava je podneta 5. septembra i ja o tome nisam znao ništa. NišStan je podneo krivičnu prijavu, a nisam znao da su u pitanju članovi ‘Kreni-promeni’. Počinioci su pozvani na informativni razgovor u skladu sa zakonom. Niti sam ja… »
Aktivista Kreni-promeni priveden zbog akcije kojom je pozvao ‘NišStan’ da reši problem
Niške vesti 12.09.2024
Pokret je u saopštenju naveo da su aktivista Dušan Anđelković i student Dimitrije Glukčević uzeli otirač „NišStana“ i rešetke i stavili ga preko poplavljenog dela u parku, kako bi građani mogli da dođu do česme, a putem videa zatražili od… »
Vesti dana »
Završena blokada Varadinskog mosta: Vučević najavio još ostavki, aktivistkinje puštene iz pritvora, Ješić se predao policiji, građani poručuju „odgovaraćete“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Sudsko veće preinačilo odluku: Goranu Ješiću određen pritvor do 30 dana
Blic pre 10 satijoš 1 povezana