Повезане вести

Шпански тенисер Рафаел Надал се повукао са Лејвер купа

Шпански тенисер Рафаел Надал се повукао са Лејвер купа

Политика 12.09.2024
МАДРИД – Шпански тенисер Рафаел Надал повукао се са Лејвер купа иако је пре три недеље најавио да ће играти на турниру који се следеће недеље игра у Берлину. "Заиста сам разочаран што морам да кажем да нећу моћи да се такмичим… »
Надал се повукао са Лејвер купа

Надал се повукао са Лејвер купа

Спортски журнал 12.09.2024
Рафаел није одиграо ниједан меч од Олимпијских игара на којима је већ у другом колу елиминисан од Новака Ђоковића, а у конкуренцији дублова са Карлосом Алкарасом испао је у четвртфиналу. Шпански тенисер Рафаел Надал повукао се са… »
Надал одустао од Лејвер купа: ''Веома сам разочаран...''

Надал одустао од Лејвер купа: ''Веома сам разочаран...''

Спортске.нет 12.09.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал одустао је од учешћа на Лејвер купу, пренели су данас организатори догађаја. "Веома сам разочаран што нећу моћи да играм на Лејвер купу у Берлину следеће недеље. То је тимско такмичење и да бих… »
Надал одустао

Надал одустао

Б92 12.09.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал неће играти на Лејвер купу 2024. године. Љубитељи тениса су очекивали Рафаела Надала на Лејвер купу, али шпански тенисер тамо неће играти. Како је и сам објавио, одустао је од такмичења на… »
Ипак ни на Лејвер Купу: Надал отказао учешће

Ипак ни на Лејвер Купу: Надал отказао учешће

Спорт клуб 12.09.2024
Очекивао се повратак Рафаела Надала на терен наредне недеље на Лејвер купу, међутим, до тога неће доћи. Шпански тенисер је отказао учешће на егзибиционом турниру у коме је требало да наступи за тим Европе. Надал се огласио… »
Рафаел Надал саопштио баш лоше вести: "Јако сам разочаран што ово говорим"

Рафаел Надал саопштио баш лоше вести: "Јако сам разочаран што ово говорим"

Вечерње новости 12.09.2024
РАФАЕЛ Надал пролази кроз један од најтежих периода своје каријере, а сада је саопштио још једне лоше вести. ФОТО: Тањуг/АП Шпански тенисер Рафаел Надал је отказао учешће на егзибиционом турниру "Лејвер куп" у коме је требало да… »

Вести дана »