Povezane vesti
Nadal odustao od Lejver kupa: ''Veoma sam razočaran...''
Sportske.net 12.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal odustao je od učešća na Lejver kupu, preneli su danas organizatori događaja. "Veoma sam razočaran što neću moći da igram na Lejver kupu u Berlinu sledeće nedelje. To je timsko takmičenje i da bih zaista pomogao timu Evrope… »
Nadal odustao
B92 12.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Lejver kupu 2024. godine. Ljubitelji tenisa su očekivali Rafaela Nadala na Lejver kupu, ali španski teniser tamo neće igrati. Kako je i sam objavio, odustao je od takmičenja na egzibicionom Lejver kupu gde je… »
Ipak ni na Lejver Kupu: Nadal otkazao učešće
Sport klub 12.09.2024
Očekivao se povratak Rafaela Nadala na teren naredne nedelje na Lejver kupu, međutim, do toga neće doći. Španski teniser je otkazao učešće na egzibicionom turniru u kome je trebalo da nastupi za tim Evrope. Nadal se oglasio saopštenjem koje je zvanični… »
Rafael Nadal saopštio baš loše vesti: "Jako sam razočaran što ovo govorim"
Večernje novosti 12.09.2024
RAFAEL Nadal prolazi kroz jedan od najtežih perioda svoje karijere, a sada je saopštio još jedne loše vesti. FOTO: Tanjug/AP Španski teniser Rafael Nadal je otkazao učešće na egzibicionom turniru "Lejver kup" u kome je trebalo da nastupi za tim Evrope… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana
U Hramu Svetog Save u Beogradu jutros služen pomen Oliveru Ivanoviću
Beta pre 56 minutajoš 29 povezanih
Stiže nam 56,5 miliona evra: Srbija dobila zvanično odobrenje EK za isplatu sredstava za reforme i rast
Blic pre 20 minutajoš 22 povezane
FOTO Mačado predala svoju Nobelovu nagradu za mir Trampu, on oduševljen
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih