Povezane vesti
Španski teniser Rafael Nadal se povukao sa Lejver kupa
Politika 12.09.2024
MADRID – Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Lejver kupa iako je pre tri nedelje najavio da će igrati na turniru koji se sledeće nedelje igra u Berlinu. "Zaista sam razočaran što moram da kažem da neću moći da se takmičim na Lejver kupu… »
Nadal se povukao sa Lejver kupa
Sportski žurnal 12.09.2024
Rafael nije odigrao nijedan meč od Olimpijskih igara na kojima je već u drugom kolu eliminisan od Novaka Đokovića, a u konkurenciji dublova sa Karlosom Alkarasom ispao je u četvrtfinalu. Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Lejver kupa iako je… »
Nadal odustao od Lejver kupa: ''Veoma sam razočaran...''
Sportske.net 12.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal odustao je od učešća na Lejver kupu, preneli su danas organizatori događaja. "Veoma sam razočaran što neću moći da igram na Lejver kupu u Berlinu sledeće nedelje. To je timsko takmičenje i da bih zaista pomogao timu… »
Ipak ni na Lejver Kupu: Nadal otkazao učešće
Sport klub 12.09.2024
Očekivao se povratak Rafaela Nadala na teren naredne nedelje na Lejver kupu, međutim, do toga neće doći. Španski teniser je otkazao učešće na egzibicionom turniru u kome je trebalo da nastupi za tim Evrope. Nadal se oglasio saopštenjem koje je… »
Nadal odustao
B92 12.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Lejver kupu 2024. godine. Ljubitelji tenisa su očekivali Rafaela Nadala na Lejver kupu, ali španski teniser tamo neće igrati. Kako je i sam objavio, odustao je od takmičenja na egzibicionom Lejver kupu gde… »
Rafael Nadal saopštio baš loše vesti: "Jako sam razočaran što ovo govorim"
Večernje novosti 12.09.2024
RAFAEL Nadal prolazi kroz jedan od najtežih perioda svoje karijere, a sada je saopštio još jedne loše vesti. FOTO: Tanjug/AP Španski teniser Rafael Nadal je otkazao učešće na egzibicionom turniru "Lejver kup" u kome je trebalo da nastupi za tim… »
Vesti dana »
Da li su protesti rešenje ili je taj način borbe postao prošlost – opozicija, istina i BIA, kako dalje?
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Tramp odabrao kongresmena Majka Volca za savetnika za nacionalnu bezbednost
RTS pre 3 satajoš 27 povezanih