Повезане вести

Бивша жена Жељка Јоксимовића показала поруку коју је добила: "Сви смо били заљубљени у тебе. Неки смо још увек"

Бивша жена Жељка Јоксимовића показала поруку коју је добила: "Сви смо били заљубљени у тебе. Неки смо још увек"

Мондо 12.09.2024
Љубавна порука ју је оставила без текста. Весна, бивша супруга прослављеног певача Жељка Јоксимовића јуче је прославила рођендан, а сада се похвалила и поруком тајанственог мушкарца који јој је, по свему судећи, послао… »
Бивша жена Жељка Јоксимовића добила тајанствену поруку за рођендан: "Заљубљен сам у тебе још увек"

Бивша жена Жељка Јоксимовића добила тајанствену поруку за рођендан: "Заљубљен сам у тебе још увек"

Телеграф 12.09.2024
Препоручујемо. Бивша супруга Жељка Јоксимовића, Весна, јуче је прославила рођендан, а на свом Инстаграму поделила је дирљиву поруку коју је добила од анонимног обожаваоца. Порука, чије је име Весна сакрила, гласила је: - Срећан… »
(Фото): "Сви смо били заљубљени у тебе. Неки смо још увек": Бивша жена Жељка Јоксимовића јавно показала поруку коју је…

(Фото): "Сви смо били заљубљени у тебе. Неки смо још увек": Бивша жена Жељка Јоксимовића јавно показала поруку коју је…

Блиц 12.09.2024
Бивша супруга Жељка Јоксимовића, Весна, јуче је прославила рођендан. Весна је на свом Инстаграм профилу објавила поруку коју је добила од мушкарца чије име није хтела јавно да покаже. - Срећан ти рођендан. Да си ми увек тако… »

Вести дана »