Povezane vesti

Đoković pozvao navijače na meč sa Grčkom: Možda poslednji put igram u Srbiji

Politika 12.09.2024
Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima bilo je baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas", rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković uoči… »
Đoković: Niko nikad kao vaterpolisti, podelio sam iskustva sa njima i pomoglo je

Đoković: Niko nikad kao vaterpolisti, podelio sam iskustva sa njima i pomoglo je

Politika 12.09.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostujući na RTS-u govorio je o već "čuvenom sastanku" sa vaterpolistima u Parizu koji je, prema njihovim rečima, bio presudan na putu do trećeg uzastopnog zlata. "Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila… »
Đoković: Zlato na OI najveći uspeh u karijeri

Đoković: Zlato na OI najveći uspeh u karijeri

Sportski žurnal 12.09.2024
Novak je rekao i da, kada je osvojio svoj prvi gren slem turnir 2008. godine, počeo više da veruje u sebe. Srpski teniser Novak Đoković izjavio je večeras da ga motivišu grend slem turniri i igranje za reprezentaciju. - Motivišu me grend slemovi i… »

Delio sam svoja iskustva kada su me zamolili selektor i čelnici Saveza da uđem kod njih u prostoriju. Oni su bili iznenađeni, ja takođe, dodao je Novak. Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostujući na RTS-u govorio je o već "čuvenom sastanku"… »

Meč Srbije i Grčke za mesto u Svetskoj grupi Dejvis kupa igra se za vikend, a sutra od 16.30 na programu je "otvoreni trening" - Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima bilo je baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još… »
Đokovićeva poruka naciji: „Možda i poslednji put igram u Srbiji“

Đokovićeva poruka naciji: „Možda i poslednji put igram u Srbiji“

Nova 12.09.2024
: Dejvis kup reprezentacija Srbije igraće u subotu i nedelju mečeve protiv teniske slekcije Grčke u hali "Aleksandar Nikolić", a član naše selekcije jeste i Novak Đoković. Đoković bez obzira na sve svakodnevno, kao i ostali srpski teniseri… »
Novak progovorio o poseti vaterpolistima i pozvao navijače u ''Pionir'': ''Možda poslednji put igram ovde...''

Novak progovorio o poseti vaterpolistima i pozvao navijače u ''Pionir'': ''Možda poslednji put igram ovde...''

Sportske.net 12.09.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je bio gost RTS-a, gde je govorio o brojnim aktuelnim i zanimljivim temama, a jedna od njih koja je izazvala veliku pažnju posle Olimpijskih igara u Parizu jeste njegova poseta vaterpolistima, posle koje su… »
Đoković o Nadalu: „On je razlog zašto nisam imao više titula“

Đoković o Nadalu: „On je razlog zašto nisam imao više titula“

Nova 12.09.2024
: Novak Đoković, najbolji srpski teniser, progovorio je o velikom rivalvstvu sa Rafaelom Nadalom, koje se smatra najvećim u istoriji tenisa. Đoković i Nadal igrali su neke od najvećih mečeva u istoriji tenisa. Poslednji put su se sastali na… »
Šta je Nole rekao vaterpolistima u Parizu? „Nisu bili u dobrom raspoloženju. Počeli su da sumnjaju u sebe.“

Šta je Nole rekao vaterpolistima u Parizu? „Nisu bili u dobrom raspoloženju. Počeli su da sumnjaju u sebe.“

Hot sport 12.09.2024
„Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana!“ Najbolji teniser ikada, Novak Đoković je dao intervju za Radio Televiziju Srbije. Sezona se bliži kraju, a Đoković je ostao bez titule na grend slem turnirima, ali je osvojio zlatnu… »
Možda poslednji put igram u Srbiji: Đoković pozvao navijače na meč sa Grčkom

Možda poslednji put igram u Srbiji: Đoković pozvao navijače na meč sa Grčkom

Euronews 12.09.2024
Novak Đoković govorio je pred meč Dejvis kupa sa Grčkom, koji se igra ovog vikenda, a uoči tog duela istakao je da će možda poslednji put nastupiti pred našim navijačima u Srbiji. Meč Srbije i Grčke za mesto u Svetskoj grupi Dejvis kupa igra se… »
Novak evocirao uspomene iz Pariza, pa se osvrnuo na legendarne bitke sa Nadalom i Federerom

Novak evocirao uspomene iz Pariza, pa se osvrnuo na legendarne bitke sa Nadalom i Federerom

Euronews 12.09.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković još jednom se prisetio zlatnog trenutka u karijeri kada je osvojio nasjajniju medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Samo nekoliko nedelja nakon što je izgubio finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza… »
Vavrinka "napravio" idealnog tenisera: Evo u čemu je to Novak Đoković bolji od Nadala i Federera, a u čemu oni od njega

Vavrinka "napravio" idealnog tenisera: Evo u čemu je to Novak Đoković bolji od Nadala i Federera, a u čemu oni od njega

Večernje novosti 12.09.2024
Švajcarski teniser, Sten Vavrinka, trostruki veliki pobednik, nedavno je podelio svoja sećanja na takmičenje protiv Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića za najveću titulu na ATP turu u poslednjih deset godina. Foto: Profimedia Bivši… »
Đoković: Niko nikad kao vaterpolisti

Đoković: Niko nikad kao vaterpolisti

Sport klub 12.09.2024
Prepričava se čuveni sastanak Novaka Đokovića i vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama, a najbolji teniser svih vremena dao je i svoje viđenje tog susreta. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! – Situacija sa zlatnim… »
Đoković pred DK: Dođite, možda poslednji put igram u Srbiji

Đoković pred DK: Dođite, možda poslednji put igram u Srbiji

Sport klub 12.09.2024
Novak Đoković će uz reprezentaciju Srbije u subotu i nedelju igrati protiv Grčke u Dejvis kupu, a ovo bi mogao biti poslednji put da igra pred navijačima u Srbiji. Pored toga, Đoković je govorio i o početku njegove karijere, ali i duelima sa… »
Novakov omiljeni trofej? "Pao sam na zemlju"

Novakov omiljeni trofej? "Pao sam na zemlju"

B92 12.09.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković još jednom se prisetio zlatnog trenutka svoje karijere i osvajanja olimpijskog najsjajnije medalje u Parizu. Najtrofejniji teniser svih vremena je u velikom finalu savladao Karlosa Alkarasa od kojeg je nedugo pe… »
Đoković otkrio ko je najzaslužniji za njegove uspehe

Đoković otkrio ko je najzaslužniji za njegove uspehe

B92 12.09.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je gost Radio Televizije Srbije kojoj je dao opširan intervju. Blizu je kraja sezona u kojoj Đoković nije osvojio nijedan grend slem turnir, ali jeste zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, što mu je bio… »
Đoković: "Ne znam da li ću ikada više igrati u Srbiji"

Đoković: "Ne znam da li ću ikada više igrati u Srbiji"

B92 12.09.2024
Novak Đoković je u intervjuu za Radio Televiziju Srbije, između ostalog, govorio i o Dejvis kupu. Đoković je opširno govorio o Olimpijskim igrama, US openu, Australijan openu i bitnim teniskim temama. Takođe je otkrio situaciju sa vaterpolistima… »
Novak Đoković nikada emotivniji: Nole o Olimpijskim igrama, povredi, porodici...

Novak Đoković nikada emotivniji: Nole o Olimpijskim igrama, povredi, porodici...

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskih igara nastupao na Ju-Es openu, gde nije odbranio titulu, a pred meč tenisker reprezentacije u Dejvis kupu bio je gost Radio televizije Srbije. FOTO… »
Oni su najzaslužniji za Novakov uspeh: Đoković otvorio dušu, ceo svet oduševiće njegove reči

Oni su najzaslužniji za Novakov uspeh: Đoković otvorio dušu, ceo svet oduševiće njegove reči

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je gost Radio Televizije Srbije kojoj je dao opširan intervju. FOTO: Tanjug/AP Prisećajući se prvog grend slema koji je osvojio (Australijan open) 2008. godine na prvo mesto istakao je podršku porodice. -… »
Novak Đoković zabrinuo navijače: "Možda poslednji put igram u Srbiji"

Novak Đoković zabrinuo navijače: "Možda poslednji put igram u Srbiji"

GOSTUJUĆI na Radio televiziji Srbije Novak Đoković je u opširnom intervjuu jednom izjavom zabrinuo navijače. FOTO: Tanjug/AP Srbiju čeka Dejvis kup meč protiv Grčke. Novak Đoković je pozvao navijače na možda poslednji meč koji igra za… »
Đoković o sastanku sa vatetrpolistima: Počeli su da sumnjaju u sebe...

Đoković o sastanku sa vatetrpolistima: Počeli su da sumnjaju u sebe...

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskih igara bio je gost Radio televizije Srbije. FOTO: M. Vukadinović Prepričava se čuveni sastanak Novaka Đokovića i vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama… »
Besplatno u Pionir: Dođite da pozdravite Novaka i drugove

Besplatno u Pionir: Dođite da pozdravite Novaka i drugove

Sport klub 12.09.2024
Karte za Dejvis kup meč između Srbije i Grčke brzo su rasprodate, ali navijači će imati i dodatnui priliku da vide na delu Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Miomira Kecmanovića i Hamada Međedovića. U petak od 16.30 do 18.30 za javnost će biti… »
Vavrinkin idealan teniser: Đoković i Federer izjednačeni

Vavrinkin idealan teniser: Đoković i Federer izjednačeni

Sport klub 12.09.2024
Austrijska kompanija Bitpanda zamolila je Stena Vavrinku da izabere idealnog tenisera po svom ukusu. Pitanja su se odnosila na najbolje udarce, kao i na još neke segmente. Nosilac tri gren slem pehara i nesuđeni član velike petorke, to je i uradio… »

Vesti dana »