Повезане вести
Још једна промоција насиља на Пинку: Нова „звезда“ отворено признала да се бавила криминалом и да је била у вези са вођом…
Нова 13.09.2024
: Иако је Жељко Митровић у ово време прошле године, у јеку протеста против свеопштег насиља у земљи, тврдио да неће бити наставка "Задруге", на телевизији Пинк увелико гледамо нову промоцију погрешних вредности. Недавно је… »
"Било је дроге, пљачки и убистава": Исповест из Елите заледила гледаоце, од 11. у криминалу, дечко на доживотној робији
Мондо 13.09.2024
Исповест Саре Стијовић препала и учеснике ријалитија који се емитује на Пинку. Недавно је на Пинк телевизији почела осма сезона ријалитија Задруга - Елита, у којој први пут гледамо Сару Стијовић, девојку из Шведске која је у… »
"Бавила сам се криминалом, била сам са вођом клана" Шок исповест учеснице Елите, обелоданила све: Не стидим се тога
Ало 13.09.2024
Учесници неми након њеног излагања. Учесница ријалитија "Елита 8", Сара Стијовић, изненадила је цимере и гледаоце када је открила шокантне детаље из свог приватног живота. Сара је испричала да се као тинејџерка бавила… »
"Било је дроге, убистава, била сам са вођом криминала": Задругарка открила страшне детаље
Телеграф 13.09.2024
Препоручујемо. Учесница "Елите 8", Сара Стијовић шокирала је цимере и гледаоце својом причом из приватног живота. Наиме, она је испричала да се бавила криминалом још као тинејџерка. - На шта си поносна у животу? - питала је… »
Вести дана »
Трамп отпутовао на велику турнеју по Азији, састаће се и са Си Ђинпингом
Недељник пре 1 сатјош 16 повезаних
Путинов човек у Америци похвалио "велики потез Зеленског" и тврди: Русија и Украјина су близу решења рата
Блиц пре 57 минутајош 14 повезаних
Лука плесао кошарку. сурови Вембањама, Јовић страшан против "Гризлија"!
Спортске.нет пре 1 сатјош 14 повезаних