Povezane vesti
Srpska glumica je sedam godina živela u Splitu: "Imam posttraumatski sindrom"
B92 13.09.2024
Glumica Ana Franić je dugo živela van Srbije. Zbog ljubavi je napustila Beograd i preselila se u Split gde je ostala sedam godina. U Split se preselilia nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita, Marka Ižakovića i sedam godina je sa njim… »
Ana Franić zbog ljubavi napustila Beograd i preselila se na hrvatsko primorje: „Nije bilo kako sam očekivala“
Nova 13.09.2024
: Anu Franič je publika volela u seriji "Mješoviti brak", a malo nakon uloge u tada jednoj od najpopularnijih serija se povukla i zbog ljubavi napustila Beograd. Ana Franić se nakon što je upoznala profesionalnog ronioca iz Splita, Marka Ižakovića… »
Srpska glumica se preselila na hrvatsko primorje, pa doživela šok: "Nije kako sam očekivala, ne mogu da se opustim! Imam…
Blic 12.09.2024
Talentovana glumica Ana Franić dugo je živela van Srbije. Publika ju je volela u seriji "Mješoviti brak", a malo nakon uloge u tada jednoj od najpopularnijih serija se povukla i zbog ljubavi napustila Beograd. Nakon što je upoznala profesionalnog ronioca… »
Vesti dana »

Utisak nedelje o izborima u Kosjeriću i Zaječaru: „Našli smo recept koji radi. Grešili smo, ali ovo je tek početak borbe“
Nova pre 17 minutajoš 18 povezanih

Nastavljen protest univerzitetskih profesora Blokada ispred Vlade do ispunjenja zahteva
Dnevnik pre 27 minutajoš 24 povezane

"Hteli da izbacimo promile alkohola, pa da zaigramo": Partizan se oporavio od proslave titule i poveo 1-0
Mondo pre 2 minutajoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO UZNEMIRUJUĆI SNIMCI Pet žrtava najnovijeg napada na centar Teherana: U Izraelu „zaglavilo“ 40.000 turista
Nova pre 22 minutajoš 144 povezane