Повезане вести
Српска глумица је седам година живела у Сплиту: "Имам посттрауматски синдром"
Б92 13.09.2024
Глумица Ана Франић је дуго живела ван Србије. Због љубави је напустила Београд и преселила се у Сплит где је остала седам година. У Сплит се преселилиа након што је упознала професионалног рониоца из Сплита, Марка Ижаковића и… »
Ана Франић због љубави напустила Београд и преселила се на хрватско приморје: „Није било како сам очекивала“
Нова 13.09.2024
: Ану Франич је публика волела у серији "Мјешовити брак", а мало након улоге у тада једној од најпопуларнијих серија се повукла и због љубави напустила Београд. Ана Франић се након што је упознала професионалног рониоца из… »
Српска глумица се преселила на хрватско приморје, па доживела шок: "Није како сам очекивала, не могу да се опустим! Имам…
Блиц 12.09.2024
Талентована глумица Ана Франић дуго је живела ван Србије. Публика ју је волела у серији "Мјешовити брак", а мало након улоге у тада једној од најпопуларнијих серија се повукла и због љубави напустила Београд. Након што је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 32 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане