Повезане вести

Српска глумица је седам година живела у Сплиту: "Имам посттрауматски синдром"

Српска глумица је седам година живела у Сплиту: "Имам посттрауматски синдром"

Б92 13.09.2024
Глумица Ана Франић је дуго живела ван Србије. Због љубави је напустила Београд и преселила се у Сплит где је остала седам година. У Сплит се преселилиа након што је упознала професионалног рониоца из Сплита, Марка Ижаковића и… »
Ана Франић због љубави напустила Београд и преселила се на хрватско приморје: „Није било како сам очекивала“

Ана Франић због љубави напустила Београд и преселила се на хрватско приморје: „Није било како сам очекивала“

Нова 13.09.2024
: Ану Франич је публика волела у серији "Мјешовити брак", а мало након улоге у тада једној од најпопуларнијих серија се повукла и због љубави напустила Београд. Ана Франић се након што је упознала професионалног рониоца из… »
Српска глумица се преселила на хрватско приморје, па доживела шок: "Није како сам очекивала, не могу да се опустим! Имам…

Српска глумица се преселила на хрватско приморје, па доживела шок: "Није како сам очекивала, не могу да се опустим! Имам…

Блиц 12.09.2024
Талентована глумица Ана Франић дуго је живела ван Србије. Публика ју је волела у серији "Мјешовити брак", а мало након улоге у тада једној од најпопуларнијих серија се повукла и због љубави напустила Београд. Након што је… »

Вести дана »