Povezane vesti
Fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Mladosti iz Lučana
RTK 13.09.2024
Posle reprezentativne pauze fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u 8. kolu Mocart Bet Super lige Srbije. Snimak utakmice iz Lučana je na programu Televizije Kragujevac u subotu od 22.30 sati. *Preuzimanje teksta ili dela teksta… »
Radnički igra veoma važan meč u Lučanima
RTK 13.09.2024
Posle reprezentativne pauze fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Mladosti u 8. kolu Mocart Bet Super lige Srbije. Meč se igra sutra u 20 sati. Snimak utakmice iz Lučana je na programu Televizije Kragujevac posle druge Hronike od 22.30 sati… »
Nastavlja se Super liga, Zvezda dočekuje Napredak, Partizan u Zaječaru protiv OFK Beograda
Radio sto plus 13.09.2024
Prva utakmica igra se danas od 19 stadiona u Subotici, gde Spartak dočekuje IMT. Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 20 časova na svom terenu protiv Napretka i žele pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Beogradska ekipa je prva sa 16 bodova iz… »
Bruno Duarte: "Siguran sam da će navijači ispuniti tribine za 61. rođendan Marakane"
Telegraf 13.09.2024
Duarte: Siguran sam da će navijači ispuniti tribine stadiona za 61. rođendan. Fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte rekao je da je siguran da će navijači ispuniti tribine u meču protiv Napretka kad će biti proslava 61. rođendana stadiona "Rajko… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 4 minutajoš 85 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 10 satijoš 42 povezane