Повезане вести

Фудбалери Радничког гостују екипи Младости из Лучана

Фудбалери Радничког гостују екипи Младости из Лучана

РТК 13.09.2024
После репрезентативне паузе фудбалери Радничког гостују екипи Младости из Лучана у 8. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Снимак утакмице из Лучана је на програму Телевизије Крагујевац у суботу од 22.30 сати. *Преузимање текста… »
Раднички игра веома важан меч у Лучанима

Раднички игра веома важан меч у Лучанима

РТК 13.09.2024
После репрезентативне паузе фудбалери Радничког гостују екипи Младости у 8. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Меч се игра сутра у 20 сати. Снимак утакмице из Лучана је на програму Телевизије Крагујевац после друге Хронике од… »
Наставља се Супер лига, Звезда дочекује Напредак, Партизан у Зајечару против ОФК Београда

Наставља се Супер лига, Звезда дочекује Напредак, Партизан у Зајечару против ОФК Београда

Радио сто плус 13.09.2024
Прва утакмица игра се данас од 19 стадиона у Суботици, где Спартак дочекује ИМТ. Фудбалери Звезде играју у суботу од 20 часова на свом терену против Напретка и желе победу како би задржали прво место на табели. Београдска екипа… »
Бруно Дуарте: "Сигуран сам да ће навијачи испунити трибине за 61. рођендан Маракане"

Бруно Дуарте: "Сигуран сам да ће навијачи испунити трибине за 61. рођендан Маракане"

Телеграф 13.09.2024
Дуарте: Сигуран сам да ће навијачи испунити трибине стадиона за 61. рођендан. Фудбалер Црвене звезде Бруно Дуарте рекао је да је сигуран да ће навијачи испунити трибине у мечу против Напретка кад ће бити прослава 61. рођендана… »

Вести дана »