Povezane vesti
Veće novčane kazne za saobraćajne prekršaje, trajno oduzimanje vozila i zabrana vožnje
Luftika 13.09.2024
Predlog novog zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da se nađe na javnoj raspravi do kraja godine, predviđa veće novčane kazne za saobraćajne prekršaje i opciju trajnog oduzimanja vozila. „Možda najveća promena koja je predviđena… »
Predlog novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju predviđa veće kazne
In medija 13.09.2024
Predlog novog zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da se nađe na javnoj raspravi do kraja godine, predviđa veće novčane kazne za brojne saobraćajne prekršaje i opciju trajnog oduzimanja vozila, preneo je dnevni list Blic. –Možda… »
Predlog novog Zakona o saobraćaju: Trajno oduzimanje vozila i strože kazne za prekršaje
Ozon 13.09.2024
Predlog novog zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da se nađe na javnoj raspravi do kraja godine, predviđa veće novčane kazne za saobraćajne prekršaje i opciju trajnog oduzimanja vozila. „Možda najveća promena koja je predviđena… »
Novi zakon o bezbednosti u saobraćaju donosi veće kazne i trajno oduzimanje automobila
OK radio 13.09.2024
Trajno oduzimanje automobila, ali i vozačke dozvole, nulta tolerancija na vožnju pod dejstvom alkohola, nova pravila za korišćenje električnih bicikala, ali i znatno strože novčane i bodovne kazne za saobraćajne prekršaje, glavne su stavke… »
Predlog zakona o saobraćaju: Veće novčane kazne i trajno oduzimanje vozila
Bujanovačke 13.09.2024
Bujanovac, 13. septembar 2024. Predlog novog zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da se nađe na javnoj raspravi do kraja godine, predviđa veće novčane kazne za brojne saobraćajne prekršaje i opciju trajnog oduzimanja vozila. „Možda… »
Skuplje kazne za prekršaje u saobraćaju, trajno oduzimanje vozila i legalizacija električnih bicikli
Jugmedia 13.09.2024
Trajno oduzimanje automobila, ali i vozačke dozvole, nulta tolerancija na vožnju pod dejstvom alkohola, nova pravila za korišćenje električnih bicikala, ali i znatno strože novčane i bodovne kazne za saobraćajne prekršaje, glavne su stavke… »
Vesti dana »
Novak: Samo jedno mi se ne sviđa kod koučinga; Fonsekin sam fan
Sport klub pre 20 minutajoš 30 povezanih
Novak se svađao sa organizatorima, psovao i mučio: Posle drame slomio Portugalca u neočekivanom scenariju
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Četvoro privedenih zbog napada na studente Pravnog; Dačić: Incident nema političku pozadinu, saslušano devet osoba
Euronews pre 43 minutajoš 12 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 36 minutajoš 13 povezanih