Povezane vesti
Miljana Kecmanović dopunila odbranu
IndeksOnline 13.09.2024
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu danas je Miljana Kecmanović majka dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro dece i čuvara te škole, dopunila svoju odbranu. Kako je novinarima ispred suda rekao punomoćnik… »
Majka maloletnog ubice iz „Ribnikara“ dopunila svoju odbranu: Sledeće ročište zakazano u Specijalnom sudu
Nova 13.09.2024
: U Višem sudu u Beogradu danas je Miljana Kecmanović majka dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole, dopunila svoju odbranu. Kako je novinarima ispred suda rekao punomoćnik oštećenih… »
Dečak koji je ubio 9 vršnjaka i čuvara u školi "Vladislav Ribnikar" svedoči u Specijalnom sudu
Telegraf 13.09.2024
Preporučujemo. U Višem sudu u Beogradu danas je Miljana Kecmanović majka dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole, dopunila svoju odbranu. Kako je novinarima ispred suda rekao… »
Majka dečaka-ubice iz Ribnikara bez emocija na suđenju: Stala za govornicu i izjasnila se o krivici
Mondo 13.09.2024
Majka dečaka-ubice iz Ribnikara se izjasnila o krivici. Suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću za danas je završeno ispitivanjem svedoka iz teretane Miloša K. "Svedočio sam, svi su mi postavljali pitanja. Nije bilo strašno", rekao je svedok iz streljane… »
Vesti dana »
Parlamentarni izbori na Kosovu - treći put na glasanje za godinu i po dana
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
"Hteli su da zbrišu pola sveta" Šokantna izjava Trampa uživo na televiziji: "Ja sam sve spasao, bili su blizu..."
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Zelenski u Velikoj Britaniji sa evropskim liderima; Kijev napao Krim, šta je pogođeno
RTS pre 8 minutajoš 27 povezanih
Na Kosovu i Metohiji vanredni izbori za skupštinu privremenih institucija: Do 17 časova izlaznost 29,28 odsto, u Zubinom Potoku 52,87
RTV pre 48 minutajoš 47 povezanih
Serija pucnjava u centralnom Izraelu: Jedna osoba ubijena, napadač likvidiran
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih