Povezane vesti
"Još uvek hodam, ali izgubila sam 80 odsto vida": Ćerka Borisa Bizetića boluje od multipla skleroze
Mondo 13.09.2024
Doris Bizetić je pre izvesnog vremena govorila o bolesti s kojom se suočila. Pevačica Doris Bizetić, ćerka Borisa Bizetića koju smo imali prilike da gledamo u njegovoj humorističkoj seriji zajedno sa sestrom, otkrila je da joj je 2011. godine… »
"Probudila sam se skoro slepa, iz kičme su mi izvadili": Pevačica boluje od neizlečive bolesti, otkrila je sve
Telegraf 13.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i… »
"Još uvek hodam, ali izgubila sam 80 odsto vida": Naša pevačica godinama boluje od neizlečive bolesti: "Tresu mi se ruke"
Blic 13.09.2024
Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i prijatelji koji joj… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Vučić o Palmi: Legenda naše politike, svim srcem radio za Srbiju, britkog jezika i narodskog uma
Radio 021 pre 59 minutajoš 101 povezana
Portugal iznenadio Sloveniju: Nemačka na poslednjem mestu Grupe A u kvalifikacijama za EP
Euronews pre 48 minutajoš 43 povezane