Povezane vesti
"Još uvek hodam, ali izgubila sam 80 odsto vida": Ćerka Borisa Bizetića boluje od multipla skleroze
Mondo 13.09.2024
Doris Bizetić je pre izvesnog vremena govorila o bolesti s kojom se suočila. Pevačica Doris Bizetić, ćerka Borisa Bizetića koju smo imali prilike da gledamo u njegovoj humorističkoj seriji zajedno sa sestrom, otkrila je da joj je 2011. godine… »
"Probudila sam se skoro slepa, iz kičme su mi izvadili": Pevačica boluje od neizlečive bolesti, otkrila je sve
Telegraf 13.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i prijatelji… »
"Još uvek hodam, ali izgubila sam 80 odsto vida": Naša pevačica godinama boluje od neizlečive bolesti: "Tresu mi se ruke"
Blic 13.09.2024
Pevačica Doris Bizetić devedesetih je harala scenom, a njen život iz korena se promenio nakon što joj je dijagnostikovana bolest. Naime, 2011. godine dijagnostikovana neizlečiva bolest. Od prvog trenutka oko nje su porodica i prijatelji koji joj osmehom… »
Vesti dana »

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 193 dinara, benzin 178 dinara do 15. avgusta
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 27 povezanih

(Mapa) Srbija se crveni, RHMZ upalio najviši stepen upozorenja! Temperatura skoro 40 stepeni i tako danima!
Blic pre 1 satjoš 42 povezane

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 47 minutajoš 40 povezanih

"Ovo je pet scenarija za kraj rata u Ukrajini": Samo jedan ne odgovara Putinu
Kurir pre 47 minutajoš 38 povezanih

Vučić: Srbija se ne meša u odluke rukovodstva Republike Srpske
Euronews pre 42 minutajoš 19 povezanih