Повезане вести
"Још увек ходам, али изгубила сам 80 одсто вида": Ћерка Бориса Бизетића болује од мултипла склерозе
Мондо 13.09.2024
Дорис Бизетић је пре извесног времена говорила о болести с којом се суочила. Певачица Дорис Бизетић, ћерка Бориса Бизетића коју смо имали прилике да гледамо у његовој хумористичкој серији заједно са сестром, открила је да јој је… »
"Пробудила сам се скоро слепа, из кичме су ми извадили": Певачица болује од неизлечиве болести, открила је све
Телеграф 13.09.2024
Препоручујемо. Певачица Дорис Бизетић деведесетих је харала сценом, а њен живот из корена се променио након што јој је дијагностикована болест. Наиме, 2011. године дијагностикована неизлечива болест. Од првог тренутка око ње су… »
"Још увек ходам, али изгубила сам 80 одсто вида": Наша певачица годинама болује од неизлечиве болести: "Тресу ми се руке"
Блиц 13.09.2024
Певачица Дорис Бизетић деведесетих је харала сценом, а њен живот из корена се променио након што јој је дијагностикована болест. Наиме, 2011. године дијагностикована неизлечива болест. Од првог тренутка око ње су породица и… »
Вести дана »
НБС објавила нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 1 сатјош 2 повезане
Скупштински одбор за културу и информисање разматра предлог кандидата за члана Савета РЕМ-а из редова националних мањина
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана