Повезане вести

"Живети сам у Београду је постало незамисливо": Студенти бесни, кирије иду и до 500€ за једнособан стан

"Живети сам у Београду је постало незамисливо": Студенти бесни, кирије иду и до 500€ за једнособан стан

Мондо 13.09.2024
Лудују кирије у Београду, где да живе студенти? "Живети сам у Београду постало је незамисливо, поготово ако сте студент. То је могуће уколико долазите из богате породице или уколико вам родитељи шаљу новац из Западне Европе… »
Високе кирије горући проблем студената у Србији: Стамбене комуне или повратак кући

Високе кирије горући проблем студената у Србији: Стамбене комуне или повратак кући

Време 13.09.2024
Како цене станова у Београду расту, многи студенти немају избора осим да се врате кући или да деле стан са више особа. Кирије иду и до 500 евра за једнособан стан. У студентским домовима има премало места за све заинтересоване… »
Лудују кирије у Београду: Где да живе студенти?

Нови магазин 13.09.2024
Нова школска година за студенте у Србији почиње у октобру, а високе кирије већ сада им задају главобољу. Места у домовима нема довољно, а држава се овим питањем не бави. „Живети сам у Београду постало је незамисливо, поготово… »
Дојче веле: Кирије у Београду „лудују“, где да живе студенти?

Дојче веле: Кирије у Београду „лудују“, где да живе студенти?

Данас 13.09.2024
Нова школска година за студенте у Србији почиње у октобру, а високе кирије већ сада им задају главобољу. Места у домовима нема довољно, а држава се овим питањем не бави. „Живети сам у Београду постало је незамисливо, поготово… »

Дојче веле 13.09.2024

Вести дана »