Povezane vesti
Bivši nemački golman na samrti: "Ovo je moj poslednji intervju u životu"
B92 13.09.2024
Nekadašnji nemački fudbaler Georg Koh teško je bolestan, pošto mu je dijagnostifikovan rak gušterače. Kancer je u terminalnoj fazi i lekari su mu saopštili da mu nije preostalo još mnogo života. Koh ima 52 godine i za nemački "Sport1" je dao… »
Reči koje slamaju srce: Poznati nemački golman teško bolestan: "Ovo je moj poslednji intervju!"
Večernje novosti 13.09.2024
Nemačko golman Georg Koh govorio je za "Sport1" i tom prilikom dao vrlo emotivan intervju, rekavši da mu se uskoro bliži kraj i da je jako bolestan. Foto: Profimedia On je kroz suze rekao da broji poslednje dane života. - Ima dana kada sam depresivan… »
Smrtno bolesni fudbaler zaplakao pred kamerama: Ovo mi je poslednji intervju u životu
Mondo 13.09.2024
Tužna priča Georga Koha koji je nedavno saznao da ima rak gušterače u terminalnoj fazi. Bivši nemački fudbaler Georg Koh (52) teško je bolestan. Njemu je u maju dijagnostikovan rak gušterače u terminalnoj fazi i tada su mu lekari rekli da mu nije… »
Vesti dana »
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 14 povezanih
U toku razgovori vrha Južne Koreje, nakon zahteva za opoziv predsednika Jun Suk Jeola, ministar odbrane ponudio ostavku
RTV pre 43 minutajoš 36 povezanih
Nenad Stefanović pozvao članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke jer ne štite tužioce
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 31 minutajoš 12 povezanih