Povezane vesti
Ubistvo Andreja (13) u Niškoj Banji: „Sin mi je umro mučeničkom smrću, za roditelje dečaka ubice maksimalna kazna“
Nova 13.09.2024
: "Nema te kazne koja bi nam mogla da nadoknadi ono što nam je zauvek oteto. Zakon kaže da oni koji su za to krivi što smo ja i moja supruga Sanja ostali sami, mogu dobiti samo 12 godina. Zakonodavac je smatrao da je to dovoljna kazna za one koji su… »
Tražimo maksimalnu kaznu zatvora za roditelje čiji sin je ubio našeg Andreja: Otac žrtve iz Niške Banje
Telegraf 13.09.2024
Preporučujemo. - Nema te kazne koja bi nam mogla da nadoknadi ono što nam je zauvek oteto. Zakon kaže da oni koji su za to krivi što smo ja i moja supruga Sanja ostali sami, mogu dobiti samo 12 godina. Zakonodavac je smatrao da je to dovoljna kazna za… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo gotovo 2,5 miliona prijava
Radio sto plus pre 24 minutajoš 23 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
(Foto) Finale 60. Superboula: Sijetl ubedljiv protiv Nju Inglanda, osvojio drugu titulu posle 12 godina
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 22 povezane
Marija Korina Mačado: Opozicionar i bivši guverner otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
NIN pre 49 minutajoš 16 povezanih