Povezane vesti
Ubistvo Andreja (13) u Niškoj Banji: „Sin mi je umro mučeničkom smrću, za roditelje dečaka ubice maksimalna kazna“
Nova 13.09.2024
: "Nema te kazne koja bi nam mogla da nadoknadi ono što nam je zauvek oteto. Zakon kaže da oni koji su za to krivi što smo ja i moja supruga Sanja ostali sami, mogu dobiti samo 12 godina. Zakonodavac je smatrao da je to dovoljna kazna za one koji su… »
Tražimo maksimalnu kaznu zatvora za roditelje čiji sin je ubio našeg Andreja: Otac žrtve iz Niške Banje
Telegraf 13.09.2024
Preporučujemo. - Nema te kazne koja bi nam mogla da nadoknadi ono što nam je zauvek oteto. Zakon kaže da oni koji su za to krivi što smo ja i moja supruga Sanja ostali sami, mogu dobiti samo 12 godina. Zakonodavac je smatrao da je to dovoljna kazna za… »
Vesti dana »
Milivojević u Valjevu: Studentski protesti nisu nasilni, nasilje izaziva Vučićev režim (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
MUP objavio procenu broja okupljenih na protestu u Valjevu, privedeno 11 osoba zbog oružja i ličnih karata
Danas pre 7 minutajoš 1 povezana
Novi predsednik Mađarske Andraš Baka već sada popularniji nego što je njegov prethodnik Tamaš Šuljok ikada bio: Šta je sve pokazalo istraživanje?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Serija razornih zemljotresa u Indoneziji: Najjači bio 7,7 stepeni po Rihteru
Blic pre 7 minutajoš 5 povezanih