Повезане вести

Богдан Богдановић у опреми Партизана на припремама за нову сезону

Богдан Богдановић у опреми Партизана на припремама за нову сезону

Данас 13.09.2024
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић припрема се за наредну сезону у малој сали „Београдске арене“ у опреми КК Партизан. Ас Атланте Хоукса је после освојене бронзане медаље на Олимпијским играма у Паризу, почео са… »
Гробари ће "полудети" због Богданове фотке: Богдановић обукао Партизанову опрему!

Гробари ће "полудети" због Богданове фотке: Богдановић обукао Партизанову опрему!

Мондо 13.09.2024
Некадашњи кошаркаш Партизана после 10 година обикао опрему црно-белих и почео припреме за нову сезону. Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић вратио се тренинзима за нову сезону у НБА лиги, а оно што је одмах… »
Богдановић тренирао у Партизановој мајици и бацио Гробаре у транс: "Не ради ми то, не дај ми наду!"

Богдановић тренирао у Партизановој мајици и бацио Гробаре у транс: "Не ради ми то, не дај ми наду!"

Телеграф 13.09.2024
Препоручујемо. Најбољи бек у историји српске репрезентације Богдан Богдановић заголицао је машту навијачима Партизана, када је тренирао у мајици црно-белог клуба. У опису објаве на Инстаграму, где је објавио неколико фотографија… »

Вести дана »