Povezane vesti
Milanović: Zaustaviti nekontrolisano dovođenje stranih radnika
Večernje novosti 13.09.2024
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da treba zaustaviti nekontrolisano dovođenje stranih radnika, a onima koji kažu da je takvo ponašanje nacionalističko i rasističko poručio je da su manipulatori. Foto: EPA/FILIP SINGER - Mi ćemo morati… »
Politika 13.09.2024
ZAGREB – Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da treba zaustaviti nekontrolisano dovođenje stranih radnika, a onima koji kažu da je takvo ponašanje nacionalističko i rasističko poručio je da su manipulatori. "Mi ćemo morati da poradimo na… »
Vesti online 13.09.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da treba zaustaviti nekontrolisano dovođenje stranih radnika, a onima koji kažu da je takvo ponašanje nacionalističko i rasističko poručio je da su manipulatori. – Mi ćemo morati da poradimo na tome da… »
Euronews 13.09.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da treba zaustaviti nekontrolisano dovođenje stranih radnika, a onima koji kažu da je takvo ponašanje nacionalističko i rasističko poručio je da su manipulatori. "Mi ćemo morati da poradimo na tome… »
Vesti dana »
Mesarović: Inspiratore ubistva Đinđića moguće razotkriti, paralelne službe iz 90-tih i danas moćne
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, evakuacije u finansijskom distriktu Dubaija nakon iranskih pretnji bankama
Euronews pre 47 minutajoš 37 povezanih
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića ukoliko pobedi Džeka Drejpera
Danas pre 22 minutajoš 76 povezanih
Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, temperature do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 20 povezanih
Cena nafte ponovo dostigla 100 dolara za barel, kineski brodovi prolaze kroz Persijski zaliv
Biznis.rs pre 21 minutajoš 16 povezanih