Povezane vesti
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
N1 Info 13.09.2024
Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Beta 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni SavoManojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
Nova 13.09.2024
: Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Novi magazin 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
Glas Zaječara pre 1 satjoš 7 povezanih
Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
N1 Info pre 14 minutajoš 3 povezane