Povezane vesti
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
N1 Info 13.09.2024
Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Beta 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni SavoManojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
Nova 13.09.2024
: Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Novi magazin 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 37 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 37 minutajoš 35 povezanih