Povezane vesti
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
N1 Info 13.09.2024
Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Beta 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni SavoManojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Manojlović iz Kosovske Mitrovice: Nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao ovde
Nova 13.09.2024
: Izuzev u Ukrajini, gde se vodi rat, nigde se u Evropi ne krše ljudska prava kao na severu Kosova, kada je reč o Srbima i drugom nealbanskom stanovništvu, istakao je Savo Manojlović, lider Kreni-promeni. Kako javlja reporter N1 iz severne Kosovske… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Novi magazin 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. "Ja mislim da je ta… »
Vesti dana »
Novi Sad: Policija ispituje navode o brutalnosti nad penzionerom, protest opozicije ispred suda
BBC News pre 33 minutajoš 26 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo o ubistvu tinejdžera iz Leskovca: "Udarao ga je po glavi, a kad je pao nastavio je da ga šutira"
Mondo pre 51 minutajoš 23 povezane
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih