Povezane vesti
„Stalno me kritikuju, a ja sam nominovan za Zlatnu loptu!“
Sport klub 13.09.2024
Nema sumnje da je Hakan Čalhanoglu trenutno jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu, iako mu često zameraju da nije konstantan. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Uostalom, reprezentativac Turske i fudbaler Intera našao se u… »
U društvu odabranih: Turski igrač nominovan za Zlatnu loptu
Večernje novosti 13.09.2024
Reprezentativac Turske i fudbaler Intera, Hakan Čalhanoglu našao se u izabranom društvu, među 30 kandidata za Zlatnu loptu. Foto: Profimedia Nema sumnje da je Hakan Čalhanoglu trenutno jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu, iako mu često zameraju… »
„Rodri da dobije Zlatnu loptu, a Ćavi i Inijesta nisu nikad“
Sport klub 13.09.2024
Španski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija 28-godišnji Rodri ponosan je zbog nominacije za Zlatnu loptu. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! O potencijalnom osvajanju Zlatne lopte, Rodri je dao interesantan komentar: „Da… »
„Rodri da dobije Zlatnu loptu, a Ćavi i Inijesta nisu nikad“
Sport klub 13.09.2024
Španski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija 28-godišnji Rodri ponosan je zbog nominacije za Zlatnu loptu. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! O potencijalnom osvajanju Zlatne lopte, Rodri je dao interesantan komentar: „Da… »
Vesti dana »
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Danas pre 50 minutajoš 44 povezane
Odbornici u Novom Sadu oduzeli prostorije Akademiji umetnosti: Gradonačelnik tvrdi da su prostorije zloupotrebljene, studenti organizuju plenum u Galeriji
Danas pre 1 satjoš 41 povezana
Potpisan istorijski ugovor za "Smajli"; Vučić: "Prva deonica gotova za dve godine"
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 1 satjoš 27 povezanih
MUP: Krivične prijave protiv trojice muškaraca zbog ilegalne trgovine belom tehnikom
RTV pre 20 minutajoš 23 povezane