Povezane vesti
„Stalno me kritikuju, a ja sam nominovan za Zlatnu loptu!“
Sport klub 13.09.2024
Nema sumnje da je Hakan Čalhanoglu trenutno jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu, iako mu često zameraju da nije konstantan. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! Uostalom, reprezentativac Turske i fudbaler Intera našao se u… »
U društvu odabranih: Turski igrač nominovan za Zlatnu loptu
Večernje novosti 13.09.2024
Reprezentativac Turske i fudbaler Intera, Hakan Čalhanoglu našao se u izabranom društvu, među 30 kandidata za Zlatnu loptu. Foto: Profimedia Nema sumnje da je Hakan Čalhanoglu trenutno jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu, iako mu često zameraju… »
„Rodri da dobije Zlatnu loptu, a Ćavi i Inijesta nisu nikad“
Sport klub 13.09.2024
Španski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija 28-godišnji Rodri ponosan je zbog nominacije za Zlatnu loptu. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! O potencijalnom osvajanju Zlatne lopte, Rodri je dao interesantan komentar: „Da… »
„Rodri da dobije Zlatnu loptu, a Ćavi i Inijesta nisu nikad“
Sport klub 13.09.2024
Španski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija 28-godišnji Rodri ponosan je zbog nominacije za Zlatnu loptu. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! O potencijalnom osvajanju Zlatne lopte, Rodri je dao interesantan komentar: „Da… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 23 minutajoš 37 povezanih
Osam godina bez odgovora: Ubistvo Olivera Ivanovića u senci nepravde
Vreme pre 6 satijoš 26 povezanih
Lančani sudar na Auto-putu "Miloš Veliki", muškarac podlegao povredama
RTS pre 18 minutajoš 64 povezane