Povezane vesti
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Radio sto plus 13.09.2024
“Ja mislim da je ta politika gde vi jedno govorite u medijima i tabloidima, drugo kod stranih ambasadora, treće za Srbe na Kosovu, a četvrto za biračko telo, dovela u neku ruku do kraha politike koju su vodile različite vlasti, ali prvenstveno… »
Manojlović o navodnom proglašenju okupacije na Kosovu: Potpuno smo sigurni da se to neće desiti
Nedeljnik 13.09.2024
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas, komentarišući navode pojedinih medija da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasiti okupaciju na Kosovu i Metohiji, da je potpuno siguran da se to neće desiti. „Ja mislim da je ta… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 39 povezanih

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 21 povezana

"Od nas se očekuju zlatne medalje, u najjačoj smo grupi": Pešić objasnio kako je izabrao igrače za Eurobasket
Mondo pre 0 minutajoš 57 povezanih

Prihvaćena inicijativa za spomenik žrtvama nadstrešnice u Novom Sadu, opozicija napustila sednicu
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 18 povezanih