Povezane vesti
Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i trlja oči
Južne vesti 14.09.2024
Getty Images „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i… »
BBC News 14.09.2024
Veliki broj ljudi širom Srbije i regiona svake godine od proleća do jeseni ima problema sa alergijama. I sve ih je više - zašto? „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez… »
Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i trlja oči Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i…
Danas 14.09.2024
„Dobi je slobodan“, rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i tmurniji… »
Radio 021 14.09.2024
Veliki broj ljudi širom Srbije i regiona svake godine od proleća do jeseni ima problema sa alergijama. I sve ih je više - zašto? Getty Images „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni… »
NIN 14.09.2024
"Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i tmurniji… »
Vesti dana »
Završen plenum studenata u Rektoratu, traži se privođenje odgovornih za napade na studente
Beta pre 12 minutajoš 111 povezana
Kiša, sneg i jak vetar! Dramatično upozorenje meteorologa, evo koji delovi Srbije su na udaru
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih