Povezane vesti

Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i trlja oči

Južne vesti 14.09.2024
Getty Images „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i… »

BBC News 14.09.2024
Veliki broj ljudi širom Srbije i regiona svake godine od proleća do jeseni ima problema sa alergijama. I sve ih je više - zašto? „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez… »
Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i trlja oči Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i…

Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i trlja oči Priča o alergijama: Zašto cela Srbija kija, kašljuca i…

Danas 14.09.2024
„Dobi je slobodan“, rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i tmurniji… »

Radio 021 14.09.2024
Veliki broj ljudi širom Srbije i regiona svake godine od proleća do jeseni ima problema sa alergijama. I sve ih je više - zašto? Getty Images „Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni… »

NIN 14.09.2024
"Dobi je slobodan", rekao je mali kućni vilenjak iz sveta Harija Potera u trenutku kada je u Dvorani tajni ostao bez gospodara, što i ja svake kasne jeseni zdušno ponavljam. Jer kada letnje vrućine prestanu, a dani postanu sve kraći i tmurniji… »

Vesti dana »