Povezane vesti

Kerkez: Na terenu ili uz ekipu, važno je da sam uz Partizan!

Kerkez: Na terenu ili uz ekipu, važno je da sam uz Partizan!

Sportski žurnal 14.09.2024
Marko je zadužio je dres sa brojem 88 u ekipi Aleksandra Stanojevića. Marko Kerkez (24) još jedno je pojačanje Partizana na poziciji levog beka. Zadužio je dres sa brojem 88 i priključio se ekipi Aleksandra Stanojevića. - Potpisati za Partizan je… »
Partizan predstavio pojačanje iz Spartaka

Partizan predstavio pojačanje iz Spartaka

Sport klub 14.09.2024
Doskorašnji igrač Spartaka iz Subotice Marko Kerkez još jedno je pojačanje Partizana na poziciji levog beka. Kerkez je zadužio dres sa brojem 88 i priključio se ekipi Aleksandra Stanojevića u transferu od 400.000 evra, prema podacima na sajtu… »
Partizan predstavio novo pojačanje: „San mi je da osvojim titulu u crno-belom dresu!“

Partizan predstavio novo pojačanje: „San mi je da osvojim titulu u crno-belom dresu!“

Hot sport 14.09.2024
Zadužio je dres sa brojem 88! Mladi Marko Kerkez (24) još jedno je pojačanje FK Partizan na poziciji levog beka. Kerkez je zadužio dres sa brojem 88 i priključio se ekipi Aleksandra Stanojevića. O dolasku u Partizan kaže: – Potpisati za Partizan… »
Svi očekivali Romanića, a Partizan predstavio levog beka!

Svi očekivali Romanića, a Partizan predstavio levog beka!

Sportske.net 14.09.2024
I dok su neki čekali da se Lazar Romanić pojavi u Humskoj, poslednje pojačanje Partizana Marko Kerkez, ozvaničen je danas. Levi bek je došao iz subotičkog Spartaka i zadužio u Partizanu dres sa brojem 88. "Potpisati za Partizan je za mene korak do… »
Partizan dobio novog beka - Kerkez potpisao za crno-bele

Partizan dobio novog beka - Kerkez potpisao za crno-bele

B92 14.09.2024
Novi fudbaler Partizana, levi bek Marko Kerkez, rekao je da je potpisivanje za klub iz Humske za njega korak do ostvarenja sna. Kerkez (24) je došao iz subotičkog Spartaka i zadužio u Partizanu dres sa brojem 88. "Potpisati za Partizan je za mene korak… »
"Korak ka ostvarenju sna": Partizan predstavio novo pojačanje, levi bek u Humskoj

"Korak ka ostvarenju sna": Partizan predstavio novo pojačanje, levi bek u Humskoj

Večernje novosti 14.09.2024
MLADI Marko Kerkez (24) još jedno je pojačanje FK Partizan na poziciji levog beka. FOTO: FK Partizan Kerkez je zadužio dres sa brojem 88 i priključio se ekipi Aleksandra Stanojevića. O dolasku u Partizan kaže: - Potpisati za Partizan je za mene… »

Vesti dana »