Povezane vesti
Geološki inženjer: Vučić je od naučnika tražio istinu o rudniku litijuma, 95 odsto onoga što tvrde protivnici rudnika je laž…
Politika 14.09.2024
Dr Dejan Barjaktarević - Društvo geoloških inženjera Srbije: - Na sastanku kog je predsednik Vučić održao, ja sam bio na tom sastanku, bili su direktori instituta, bili su predstavnici univerzitetske zajednice i predsednik Vučić je otvoreno rekao: 'Ja… »
Dr Barjaktarović: Bio sam na sastanku sa Vučićem, rekao je da ga zanima samo istina o litijumu VIDEO
B92 14.09.2024
Dr Dejan Barjaktarović iz Društva geoloških inženjera izjavio je za N1 da je prisustvovao sastanku na kom je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da ga zanima samo istina o litijumu. Dr Barjaktarović je kazao da je 95 odsto podataka o projektu… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih

Kad su se oni pojavili nastala pometnja: Jovana i Željko Joksimović došli na slavlje Saše Matića (Foto, Video)
Mondo pre 25 minutajoš 57 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 5 satijoš 41 povezana

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih