Повезане вести
Геолошки инжењер: Вучић је од научника тражио истину о руднику литијума, 95 одсто онога што тврде противници рудника је лаж…
Политика 14.09.2024
Др Дејан Барјактаревић - Друштво геолошких инжењера Србије: - На састанку ког је председник Вучић одржао, ја сам био на том састанку, били су директори института, били су представници универзитетске заједнице и председник Вучић… »
Др Барјактаровић: Био сам на састанку са Вучићем, рекао је да га занима само истина о литијуму ВИДЕО
Б92 14.09.2024
Др Дејан Барјактаровић из Друштва геолошких инжењера изјавио је за Н1 да је присуствовао састанку на ком је председник Србије Александар Вучић поручио да га занима само истина о литијуму. Др Барјактаровић је казао да је 95 одсто… »
Вести дана »

Вучић обишао Милана Богдановића: "Успешно је оперисан, лекари су му извадили метак"
Телеграф пре 11 минутајош 32 повезане

Студенти из Новог Пазара пишу за Данас: Где год да смо стали, чекала нас је добродошлица — и подсећање зашто ходамо
Данас пре 51 минутајош 31 повезана

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 5 сатијош 46 повезаних

Пред дуел са Звездом у Евролиги најавио ново појачање и открио шта је кључ за победу: "Ако успемо да..."
Телеграф пре 36 минутајош 64 повезане