Povezane vesti
Tužilaštvo traži zatvor za Salvinija: Optužen za kidnapovanje izbeglica
N1 Info 14.09.2024
Tužilaštvo u Palermu je zatražilo da lider italijanske desničarske partije Liga, potpredsednik vlade i ministar saobraćaja Mateo Salvini bude osuđen na šest godina zatvora jer je 2019. godine, kao ministar unutrašnjih poslova, sprečio više od 100… »
Salvini: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Politika 14.09.2024
PALERMO – Zamenik italijanskog premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog sprečavanja… »
Salvini, vicepremijer Italije: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Telegraf 14.09.2024
Preporučujemo. Zamenik premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog sprečavanja… »
Salvini: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Euronews 14.09.2024
Zamenik premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog sprečavanja iskrcavanja 147 ilegalnih… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o oružju, roditeljima negovateljima, sprečavanju dopinga u sportu...
RTV pre 15 minutajoš 29 povezanih
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 35 minutajoš 39 povezanih
Održan hitan sastanak Nacionalnog kriznog centra za suzbijanje afričke kuge svinja
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel u narednih 7 dana
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih