Повезане вести
Тужилаштво тражи затвор за Салвинија: Оптужен за киднаповање избеглица
Н1 Инфо 14.09.2024
Тужилаштво у Палерму је затражило да лидер италијанске десничарске партије Лига, потпредседник владе и министар саобраћаја Матео Салвини буде осуђен на шест година затвора јер је 2019. године, као министар унутрашњих послова… »
Салвини: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора
Политика 14.09.2024
ПАЛЕРМО – Заменик италијанског премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене… »
Салвини, вицепремијер Италије: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора
Телеграф 14.09.2024
Препоручујемо. Заменик премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене дужности… »
Салвини: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора
Еуроневс 14.09.2024
Заменик премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене дужности, због спречавања… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 4 сатијош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 36 минутајош 21 повезана

Суперкуп Италије у децембру у Ријаду, учествује четири клуба
Спорт клуб пре 11 минутајош 24 повезане