Повезане вести

Тужилаштво тражи затвор за Салвинија: Оптужен за киднаповање избеглица

Тужилаштво тражи затвор за Салвинија: Оптужен за киднаповање избеглица

Н1 Инфо 14.09.2024
Тужилаштво у Палерму је затражило да лидер италијанске десничарске партије Лига, потпредседник владе и министар саобраћаја Матео Салвини буде осуђен на шест година затвора јер је 2019. године, као министар унутрашњих послова… »
Салвини: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора

Политика 14.09.2024
ПАЛЕРМО – Заменик италијанског премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене… »
Салвини, вицепремијер Италије: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора

Салвини, вицепремијер Италије: Поново бих блокирао илегалне мигранте, иако ми прети 15 година затвора

Телеграф 14.09.2024
Препоручујемо. Заменик премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене дужности… »

Еуроневс 14.09.2024
Заменик премијера, министар саобраћаја и лидер десничарске антиимигрантске странке Лига, Матео Салвини, рекао је данас на суђењу у Палерму, где је оптужен за киднаповање и одбијање да обави службене дужности, због спречавања… »

Вести дана »