Povezane vesti
Tužilaštvo traži zatvor za Salvinija: Optužen za kidnapovanje izbeglica
N1 Info 14.09.2024
Tužilaštvo u Palermu je zatražilo da lider italijanske desničarske partije Liga, potpredsednik vlade i ministar saobraćaja Mateo Salvini bude osuđen na šest godina zatvora jer je 2019. godine, kao ministar unutrašnjih poslova, sprečio više od… »
Salvini: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Politika 14.09.2024
PALERMO – Zamenik italijanskog premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog… »
Salvini, vicepremijer Italije: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Telegraf 14.09.2024
Preporučujemo. Zamenik premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog sprečavanja… »
Salvini: Ponovo bih blokirao ilegalne migrante, iako mi preti 15 godina zatvora
Euronews 14.09.2024
Zamenik premijera, ministar saobraćaja i lider desničarske antiimigrantske stranke Liga, Mateo Salvini, rekao je danas na suđenju u Palermu, gde je optužen za kidnapovanje i odbijanje da obavi službene dužnosti, zbog sprečavanja iskrcavanja 147… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 6 satijoš 18 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Kanada najavila uzvratne carine na određene američke proizvode
Novi magazin pre 2 satajoš 51 povezana