Повезане вести
"Немам породицу, живим од продаје часописа у Београду": Оглас који слама срца, Ђорђе моли за помоћ
Мондо 14.09.2024
Један млади и скроман момак, Ђорђе Ћелић, затражио је помоћ од својих суграђана. На Инстаграм страници "Мој_Београд" објављена је фотографија огласа залепљеног на неком од зидова престонице. Овим путем двадесетпетогодишњи… »
"Зовем се Ђорђе": Београђани коментаришу претужан оглас са бандере, "немам породицу, никоме нећу сметати"
Телеграф 14.09.2024
Препоручујемо. Некада нисмо ни свесни колико смо срећни... Имамо дом, породицу, пријатеље, посао... Онда негде на улици угледамо овакав оглас и растужимо се. Јер Ђорђе из огласа нема породицу, а нема ни топли дом. Претужан оглас… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 26 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана