Povezane vesti
Orban nakon treninga sa Švarcenegerom: "On je u Mađarskoj poznatiji od mene"
Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku snimak kako vozi američkog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera u fitnes centar u Budimpešti, našalivši se da će turisti u gradu bolje prepoznati američku… »
(Video) Orban odvezao Švarcenegera u teretanu: Poznati glumac i premijer Mađarske razmenili i knjige: Poznatiji je od mene u…
Blic 15.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku snimak kako vozi američkog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera u fitnes centar u Budimpešti, našalivši se da će turisti u gradu bolje prepoznati američku zvezdu od… »
"Švarceneger u Mađarskoj poznatiji od mene": Nesvakidašnji susred poznatog glumca i premijera
Večernje novosti 15.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku snimak kako vozi američkog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera u fitnes centar u Budimpešti, našalivši se da će turisti u gradu bolje prepoznati američku zvezdu od… »
Vesti dana »
Đoković se plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije
Novi magazin pre 15 minutajoš 30 povezanih
Tužilaštvo: Četiri osobe privedene zbog napada na studente Pravnog fakulteta
Beta pre 27 minutajoš 12 povezanih
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit: Glumica se razvela od pilota, a razvod roditelja teško podnela
Blic pre 10 minutajoš 13 povezanih