Povezane vesti
Orban nakon treninga sa Švarcenegerom: "On je u Mađarskoj poznatiji od mene"
Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku snimak kako vozi američkog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera u fitnes centar u Budimpešti, našalivši se da će turisti u gradu bolje prepoznati američku zvezdu… »
(Video) Orban odvezao Švarcenegera u teretanu: Poznati glumac i premijer Mađarske razmenili i knjige: Poznatiji je od mene u…
Blic 15.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban objavio je na Fejsbuku snimak kako vozi američkog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera u fitnes centar u Budimpešti, našalivši se da će turisti u gradu bolje prepoznati američku zvezdu od mađarskog… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine
N1 Info pre 52 minutajoš 21 povezana
Studentkinja Medicinskog fakulteta za Insajder nakon odbijanja žalbe "Sinapse": U toku sastanak Studenata u blokadi i v.d. dekana
Insajder pre 7 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana
Oblačno i svežije, kiša češća na jugu – postepena stabilizacija do kraja sedmice
OK radio pre 4 satijoš 25 povezanih