Povezane vesti
Sindikat upozorio da bi štrajk zaposlenih u Boingu mogao da potraje
Euronews 15.09.2024
Štrajk zaposlenih u avio-kompaniji Boing mogao bi da potraje neko vreme, jer su radnici uvereni da mogu da dobiju veća povećanja plata i poboljšane penzije, rekao je sindikalni lider Džon Holden. Više od 30.000 članova Međunarodnog udruženja mehaničara… »
Kojim avionima ćemo leteti? 94% zaposlenih odbilo ponudu Boinga, spremni da štrajk potraje
Telegraf 15.09.2024
"Stojimo rame uz rame, spremni smo da štrajk potraje", poručuju ispred Sindikata. Štrajk zaposlenih u avio-kompaniji Boing mogao bi da potraje neko vreme, jer su radnici uvereni da mogu da dobiju veća povećanja plata i poboljšane penzije, rekao je… »
Sindikat upozorio da bi štrajk zaposlenih u Boingu mogao da potraje
Politika 15.09.2024
Štrajk zaposlenih u avio-kompaniji Boing mogao bi da potraje neko vreme, jer su radnici uvereni da mogu da dobiju veća povećanja plata i poboljšane penzije, rekao je sindikalni lider Džon Holden. Više od 30.000 članova Međunarodnog udruženja mehaničara i… »
Nastavlja se štrajk zaposlenih u avio-kompaniji Boing do ispunjena zahteva
Insajder 15.09.2024
Štrajk zaposlenih u avio-kompaniji Boing mogao bi da potraje neko vreme, jer su radnici uvereni da mogu da dobiju veća povećanja plata i poboljšane penzije, rekao je sindikalni lider Džon Holden. Više od 30.000 članova Međunarodnog udruženja mehaničara… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 13 minutajoš 1 povezana