Povezane vesti

Branislav Lečić za B92.net: "Moram na skener, automobil je potpuno uništen"

Branislav Lečić za B92.net: "Moram na skener, automobil je potpuno uništen"

B92 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu i dalje je u Urgentnom centru, a kako je B92.net istakao, lekari insistiraju da mu urade skener i još nekoliko pregleda. Glumac Branislav Lečić, koji je jutros rano doživeo saobraćajnu… »
Branislav Lečić imao udes na Gazeli: Glumac se oglasio za "Blic": "u Urgentnom sam i dalje, izgubio sam kontrolu nad vozilom…

Branislav Lečić imao udes na Gazeli: Glumac se oglasio za "Blic": "u Urgentnom sam i dalje, izgubio sam kontrolu nad vozilom…

Blic 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić doživeo je rano jutros saobraćajnu nezgodu, a za "Blic" se oglasio i otkrio kako se oseća. Naime, Branislav Lečić se oglasio za "Blic" i izjavio da je i dalje u Urgentnom centru gde su mu urađeni svi pregledi. Saobraćajna… »
Branislav Lečić se oglasio iz Urgentnog centra: Evo u kakvom je stanju glumac!

Branislav Lečić se oglasio iz Urgentnog centra: Evo u kakvom je stanju glumac!

Svet plus 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić jutros je doživeo saobraćajnu nezgodu, a sada se oglasio i podelio kako se oseća. Kako je sam Lečić naveo, trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde su mu urađeni svi potrebni pregledi. Nezgoda se, prema njegovim rečima… »
Branislav Lečić doživeo udes: "U Urgentnom sam, izgubio sam kontrolu"

Branislav Lečić doživeo udes: "U Urgentnom sam, izgubio sam kontrolu"

B92 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić doživeo je rano jutros saobraćajnu nezgodu, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća. Glumac Branislav Lečić doživeo je rano jutros saobraćajnu nezgodu, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća. Saobraćajna nezgoda se… »
Branislav Lečić hitno primljen u Urgentni centar nakon saobraćajne nezgode: Glumac ostao bez svesti za volanom!

Branislav Lečić hitno primljen u Urgentni centar nakon saobraćajne nezgode: Glumac ostao bez svesti za volanom!

Svet plus 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić (69) jutros je hitno primljen u Urgentni centar u Beogradu nakon saobraćajne nezgode. Prema dostupnim informacijama, Lečić je u ranim jutarnjim časovima izgubio svest dok je vozio, usled čega je njegov automobil udario u… »
Branislav Lečić doživeo udes: Glumac ostao bez svesti, otkriveni svi detalji nesreće

Branislav Lečić doživeo udes: Glumac ostao bez svesti, otkriveni svi detalji nesreće

Mondo 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić doživeo je rano jutros saobraćajnu nezgodu. Glumac Branislav Lečić (69) je, kako Kurir saznaje sa lica mesta, izgubio svest dok je upravljao vozilom i udario u bankinu. Učesnici u saobraćaju su mu pritekli u pomoć i odmah… »
Lečić hitno prevezen u Urgentni centar: Posle saobraćajke hitno hospitalizovan, reagovala i policija

Lečić hitno prevezen u Urgentni centar: Posle saobraćajke hitno hospitalizovan, reagovala i policija

Mondo 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić (69) jutros je primljen u Urgentni centar u Beogradu nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo, saznaje Kurir. U ranim jutarnjim časovima, pojavila se vest da je Branislav Lečić doživeo saobraćajnu nesreću.On je izgubio… »
Branislav Lečić imao udes: Ostao bez svesti

Branislav Lečić imao udes: Ostao bez svesti

Telegraf 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić doživeo je rano jutros, 15. septembra, saobraćajnu nezgodu. Glumac je, kako se navodi, izgubio svest dok je upravljao vozilom i udario u bankinu. Učesnici u saobraćaju su mu pritekli u pomoć i odmah pozvali Hitnu pomoć koja… »
Branislav Lečić hitno prevezen u Urgentni centar: Glumac nakon saobraćajke hospitalizovan, ovo su detalji

Branislav Lečić hitno prevezen u Urgentni centar: Glumac nakon saobraćajke hospitalizovan, ovo su detalji

Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Glumac Branislav Lečić (69) danas, 15. septembra, imao je saobraćajnu nezgodu. Odmah mu je ukazana pomoć i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu, kako prenosi Kurir. On je u ranim jutarnjim časovima izgubio svest za volanom i… »

Vesti dana »