Povezane vesti

Branislav Lečić se ogasio nakon udesa: "i dalje sam u bolnici! Trenutak nepažnje i..."

Branislav Lečić se ogasio nakon udesa: "i dalje sam u bolnici! Trenutak nepažnje i..."

Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Glumac Branislav Lečić se oglasio nakon saobraćajne nezgode: - Dobro sam Bogu hvala sve je sada u najboljem redu. Insistirali su iz Hitne da obavimo sve preglede, još sam ovde, i dobro sam. Izgubio sam na trenutak kontrolu nad vozilom… »
Nakon udesa zadržan u Urgentnom: Evo kakve povrede je zadobio Branislav Lečić

Nakon udesa zadržan u Urgentnom: Evo kakve povrede je zadobio Branislav Lečić

Blic 15.09.2024
Glumac Branislav Lečić imao je saobraćajnu nezgodu na Gazeli rano jutros. On se oglasio za "Blic" i otkrio da se oseća dobro, a da je trenutak nepažnje doveo do nemilog događaja. - Jutros sam vozio ćerku Anu na aerodrom i kada sam se vraćao, na… »
"Bilo je strašno! Izgledao je loše": Branislav Lečić se zakucao u bankinu, očevidac otkrio detalje nakon udesa

"Bilo je strašno! Izgledao je loše": Branislav Lečić se zakucao u bankinu, očevidac otkrio detalje nakon udesa

Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Glumac Branislav Lečić je, kako se navodi, imao saobraćajnu nezgodu rano jutros, 15. septembra. Lečić se navodno onesvestio za volanom, nakon čega je udario u bankinu pored puta. Ljudi koji su se našli u blizini odmah su pozvali… »
Saznajemo: Evo kakve povrede je zadobio Branislav Lečić tokom udesa, glumac zadržan u Urgentnom

Saznajemo: Evo kakve povrede je zadobio Branislav Lečić tokom udesa, glumac zadržan u Urgentnom

Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Glumac Branislav Lečić danas, 15. septembra, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Lečić je izgubio svest za volanom, zbog čega se zakucao u bankinu, a nezgoda se dogodila na mostu Gazela. Za naš portal Branislav Lečić je… »

Vesti dana »