Повезане вести

Бранислав Лечић пуштен из ургентног центра: Ево где се налази глумац: "Имаћу још неколико прегледа"

Бранислав Лечић пуштен из ургентног центра: Ево где се налази глумац: "Имаћу још неколико прегледа"

Блиц 15.09.2024
Бранислав Лечић напустио је Ургентни центар где је био на прегледима након удеса који је имао јутрос на Газели. Глумац је, наиме, у изјави за "Блиц" открио да је ударио у банкину и да се незгода догодила на Газели. Након… »
Бранислав Лечић задржан у Ургентном: Ево какве повреде је задобио

Бранислав Лечић задржан у Ургентном: Ево какве повреде је задобио

Нова 15.09.2024
: Глумац Бранислав Лечић доживео је данас саобраћајну незгоду у Београду. Бранислав Лечић је изгубио свест за воланом, због чега се закуцао у банкину, а незгода се догодила на мосту Газела. „Јутрос сам возио ћерку Ану на аеродром… »
Бранислав Лечић хоспитализован, лекари настављају са претрагама: Несрећа се десила кад је изгубио контролу над возилом

Бранислав Лечић хоспитализован, лекари настављају са претрагама: Несрећа се десила кад је изгубио контролу над возилом

Свет & Скандал 15.09.2024
Бранислав Лечић доживео саобраћајну несрећу рано јутрос Глумац Бранислав Лечић возио је ћерку јутрос рано на аеродром Никола Тесла, како би је испратио на пут, након чега је доживео удес. Ата имагес Лечић је открио да целе ноћи… »
"Било је клизаво, изгубио сам контролу": Бранислав Лечић се огласио из болнице након саобраћајке

"Било је клизаво, изгубио сам контролу": Бранислав Лечић се огласио из болнице након саобраћајке

Мондо 15.09.2024
Глумац Бранислав Лечић доживео је рано јутрос саобраћајну незгоду, након чега је превезен у Ургентни центар, а сада се огласио и открио како се осећа. Бранислав Лечић је изјавио да је и даље у Ургентном центру где су му урађени… »
Бранислав Лечић возио ћерку! Ево како је дошло до саобраћајке: "Нисам добро спавао, целе ноћи сам..."

Бранислав Лечић возио ћерку! Ево како је дошло до саобраћајке: "Нисам добро спавао, целе ноћи сам..."

Телеграф 15.09.2024
Препоручујемо. Глумац Бранислав Лечић возио је ћерку јутрос рано на аеродром Никола Тесла, како би је испратио на пут, након чега је доживео удес. Лечић нам је открио да целе ноћи није добро спавао, а тренутак непажње за воланом… »

Вести дана »