Povezane vesti
Bivši trener zvezde je imao lepe reči za „novi Partizan“: „Izgledaju potpuno bolje i drugačije, napravili su dobru selekciju!“…
Hot sport 15.09.2024
„Partizan je ove godine napravio tim koji drugačije izgleda, fizički, a i talentom. To je ono što sam ja video i što se vidi“ Iskusni strateg AEK-a, Dragan Šakota, nakon utakmice sa Partizanom na Sajmu, nije štedio reči hvale za ekipu crno-belih, koja je… »
Šakota: "Partizan fizički i talentom bolji od prošle sezone!"
Sportske.net 15.09.2024
Dragan Šakota je i ove sezone trener AEK-a, a iskusni trener je nahvalio ekipu Partizana posle utakmice na Sajmu. Crno-beli su slavili ubedljivim rezultatom, a Šakota je istakao da je ova ekipa Partizana kvalitetnija od prošlosezonske. "Drago mi je što… »
Vesti dana »
Studentkinja DUNP: Policijska brutalnost nam nije strana, juče smo pokazali da se Pazarci ničega ne plaše
Novi magazin pre 2 satajoš 42 povezane
Partizanove ‘bebe’ slavile u humskoj: Mladost pokazala zube, ali ‘crno-beli’ ipak znatno bolji!
Hot sport pre 29 minutajoš 30 povezanih
(Video) Pljušti na severu Vojvodine! Auto-put pod vodom! Pogledajte snimak jakog nevremena kod Bačke Topole
Dnevnik pre 55 minutajoš 40 povezanih
Ukinut kućni pritvor Mladenu Cvijetiću, Srđanu Đuriću i Davoru Stefanoviću iz Pokreta slobodnih građana (PSG)
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih