Povezane vesti

Pjastri: "Jedna od najboljih trka u mojoj karijeri"

Pjastri: "Jedna od najboljih trka u mojoj karijeri"

B92 15.09.2024
Oskar Pjastri rekao je da mu je trka za VN Azerbejdžana, jedna od najboljih trka u karijeri i da je ponosan na rezultate ekipe koja je preuzela vođstvo u šampionatu konstruktora. ."Posle odlaska u boks osetio sam da ima dodatnog prijanjanja i to sam… »
Incident o kome se priča: Bez kazne

Incident o kome se priča: Bez kazne

B92 15.09.2024
Vozač Ferarija Karlos Sajns i Serhio Peres iz Red Bula nisu kažnjeni zbog incidenta u pretposlednjem krugu današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu. Sajns i Peres su se sudarili po izlasku iz krivine dva u borbi za treće mesto… »
Sainc i Perez nisu kažnjeni zbog incidenta u pretposlednjem krugu trke u Bakuu

Sainc i Perez nisu kažnjeni zbog incidenta u pretposlednjem krugu trke u Bakuu

Sportski žurnal 15.09.2024
Pobedio je Oskar Pjastri iz Meklarena, ispred Šarla Leklera iz Ferarija. Vozač Ferarija Karlos Sainc i Serhio Perez iz Red Bula nisu kažnjeni zbog incidenta u pretposlednjem krugu današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu. Sainc… »
Oskar Pjastri: Ovo je definitivno jedna od najboljih trka u mojoj karijeri

Oskar Pjastri: Ovo je definitivno jedna od najboljih trka u mojoj karijeri

Politika 15.09.2024
BAKU – Vozač Meklarena Oskar Pjastri izjavio je da mu je Velika nagrada Azerbejdžana jedna od najboljih trka u karijeri u šampionatu Formule jedan, prenose britanski mediji. Pjastri je ranije danas pobedio na VN Azerbejdžana, koja je održana u… »
Ko je kriv? VIDEO

Ko je kriv? VIDEO

B92 15.09.2024
Incident Karlosa Sajnsa i Serhija Čeka Peresa privukao je veliku pažnju u javnosti. Trka Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana vozila se na gradskoj stazi Bakua i pobedu je odneo vozač Meklarena Oskar Pijastri, što ste mogli da pratite UŽIVO… »
Pjastri: Jedna od najboljih trka u karijeri

Pjastri: Jedna od najboljih trka u karijeri

Sportski žurnal 15.09.2024
Oskar je pobedio u Bakuu i ostvario drugi trijumf u karijeri u Formuli 1. Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je da mu je današnja trka Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, u kojoj je trijumfovao, jedna od najboljih trka u karijeri i da je ponosan… »
Impresivna vožnja Oskara Pjastrija, Meklaren na vrhu!

Impresivna vožnja Oskara Pjastrija, Meklaren na vrhu!

Sportske.net 15.09.2024
Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu, posle čega je njegova ekipa preuzela vođstvo u šampionatu konstruktora. To je druga pobeda u sezoni i u karijeri za Pjastrija. Prvu pobedu… »
Pjastri produžio agoniju Leklera u Bakuu - Meklaren prestigao Red Bul

Pjastri produžio agoniju Leklera u Bakuu - Meklaren prestigao Red Bul

B92 15.09.2024
Australijski vozač Oskar Pjastri pobednik je trke za VN Azerbejdžana. Vozač Meklarena je tako stigao do svoje druge pobede u svojoj karijeri, druge takođe u ovoj sezoni, posle trijumfa na Hungaroringu u Mađarskoj. To znači da je Meklaren od ove trke… »
Pjastri pokorio Baku, katastrofa Peresa i Sainsa!

Pjastri pokorio Baku, katastrofa Peresa i Sainsa!

Sport klub 15.09.2024
Vozač Meklarena Oskar Pjastri trijumfovao je na Velikoj nagradi Azerbejdžana, 17. trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, koju je obeležio i incident iz pretposlednjeg kruga između Serhija Peresa i Karlosa Sainsa juniora. Mladi Australijanac je na… »
Haos na trci formule: Pjastri odneo trijumf posle velikog incidenta

Haos na trci formule: Pjastri odneo trijumf posle velikog incidenta

Večernje novosti 15.09.2024
Velika nagrada Azerbejdžana završena je pobedom Meklarena za koji je trijmuf odneo Oskar Pjastri, ali je trku obeležio veliki incident koji je u velikoj meri uticao na ishod trke. FOTO: Tanjug/AP Odvezao je Australijanac sjajnu trku od početka do… »

Vesti dana »