Povezane vesti
"Umro je!" Novak Đoković otkrio užasno stanje tenisa, ovo je malo ko očekivao
Večernje novosti 15.09.2024
Srpska teniska reprezentacija savldala je Grčku u borbi za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, a najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je iskren na konferenciji za štampu. FOTO: M. Vukadinović Đoković je rekao da Srbija ima mlade talentovane… »
Đoković: Nama je klupski tenis bukvalno umro, Partizan se ne takmiči više od deset godina, ja sam ponikao tamo
Sportski žurnal 15.09.2024
Ne možemo da živimo samo od uspeha i da se nadamo da ćemo da preživimo na krilima tog uspeha, a tako stvari funkcionišu otkad ja znam za sebe. Novak Đoković je rekao da Srbija ima mlade talentovane igrače. - Hamad Međedović je igrao pred punim… »
Novakova kritika i apel: „Umro nam je klupski tenis – ja sam imao taj centar na Dorćolu…“
Nova 15.09.2024
: Novak Đoković ponovo je imao uspeha sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije, a nakon pobede nad Grčkom (3:1) rešio je da "otvori dušu" na konferenciji za medije. Novak na konferenciji nije štedeo reči, a na njegovom „udaru“ našao se Teniski… »
Srpski tenis je umro: Đoković upalio crveni alarm – govorio je i o nacionalnom teniskom centru!
Hot sport 15.09.2024
„Puno ima privatnika, akademija, ali na nacionalnom nivou ne postoji nikakva organizacija“ Nakon pobede Srbije nad Grčkom u Dejvis kupu, Novak Đoković je zajedno sa ostatkom tima i selektorom održao konferenciju za novinare, gde su iznete ozbiljne… »
Novak zagrmeo na konferenciji: "Nama je tenis umro, bukvalno!"
B92 15.09.2024
Novak Đoković je na konferenciji za medije, posle pobede nad Grčkom i povratak Srbije u Svetsku grupu Dejvis kupa, govorio o problemima srpskog tenisa. "Početna tačka koju smo imali u zlatnoj generaciji je bila solidna, imali smo Moniku Seleš, Bobu… »
Partizan, Crvena zvezda, taj tenis je umro, bukvalno! Novak Đoković izneo dramatično upozorenje
Mondo 15.09.2024
Novak Đoković podigao glas zbog dramatičnog stanja u klupskom tenisu u Srbiju. Novak Đoković dramatično je upozorio u Beogradu da je klupski tenis doslovno umro. Kao nekadašnji igrač TK Partizana sedeo je kraj selektora Viktora Troickog… »
Vesti dana »
Šestočasovni protest u Novom Sadu: Sloboda za nevine, zatvor za odgovorne
Vreme pre 1 satjoš 103 povezane
Tusk: Telefonska diplomatija ne može da zameni stvarnu podršku Ukrajini
Politika pre 3 satajoš 48 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 9 satijoš 6 povezanih
Jedan libanski vojnik poginuo, 3 ranjena u napadu Izraela na vojni položaj u Libanu
Vesti online pre 2 satajoš 32 povezane