Povezane vesti

Zato što se prekrstio pred borbu srpski džudista Majdov suspendovan na pet meseci

Zato što se prekrstio pred borbu srpski džudista Majdov suspendovan na pet meseci

Politika 15.09.2024
Nemanja Majdov, srpski džudista, koji je doživeo nepravdu na turniru u Parizu, suspendovan je pet meseci jer je prekršio religijske kodekse. On se prekrstio pri ulasku na borilište, što je strogo zabranjeno na takvom turniru. Pravilinik ne dozvoljava… »
Pravilnik IJF: Majdov nije smeo da se prekrsti

Pravilnik IJF: Majdov nije smeo da se prekrsti

Sport klub 15.09.2024
Nemanja Majdov je na instagramu objavio da je suspendovan na pet meseci od strane IJF (Svetske džudo federacije). Višestruki šampion sveta i Evrope je prema sopstvenom priznanju kažnjen jer se prekrstio pre borbe na Olimpijskim igrama u Parizu… »
Oglasio se Majdov nakon sramne odluke IJF: Odmorićemo do tada, a onda se vraćamo uz pomoć Gospoda! (foto)

Oglasio se Majdov nakon sramne odluke IJF: Odmorićemo do tada, a onda se vraćamo uz pomoć Gospoda! (foto)

Hot sport 15.09.2024
„Za mene lično nista novo, samo nova stranica u mojoj karijeri i jedno novo životno iskušenje“ Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na pet meseci zbog kršenja religijskih kodeksa na Olimpijskim igrama u Parizu. Prema njegovom… »
Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio!

Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio!

Sport klub 15.09.2024
Srpski džudista Nemanja Majdov dobio je suspenziju u trajanju od pet meseci, pošto je navodno prekršio religijske kodekse na Olimpijskim igrama u Parizu. Višestruki svetski i evropski prvak se prekrstio pred borbu na Olimpijskim igrama, što su iz… »
Srpski olimpijac pet meseci izbačen iz sporta zbog poteza na Igrama u Parizu (foto, video)

Srpski olimpijac pet meseci izbačen iz sporta zbog poteza na Igrama u Parizu (foto, video)

Sportski žurnal 15.09.2024
Žao mi je što je tako lep i težak sport kao što je džudo, spao na ovakve stvari – istakao je Nemanja Majdov, srpski reprezentativac u džudou. Nemanja Majdov je narednih pet meseci van sporta odlukom Međunarodne džudo federacije. Naš olimpijac… »
Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio na OI!

Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio na OI!

Sportske.net 15.09.2024
Nemanja Majdov je suspendovan na pet meseci. Razlog je kršenje religijskih kodeksa, a on se oglasio na društvenim mrežama tim povodom. "Pre 15 dana mi je došla odluka da sam suspendovan na pet meseci od Svetske džudo federacije (IJF) zbog kršenja… »
Skandal: Srpski džudista suspendovan iz sporta jer se krstio!

Skandal: Srpski džudista suspendovan iz sporta jer se krstio!

Hot sport 15.09.2024
Iako je bio upozoren na moguće posledice, Majdov je odbio da se izvini. Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na pet meseci zbog kršenja religijskih kodeksa na Olimpijskim igrama u Parizu. Prema njegovom saopštenju, sankcija je usledila zbog… »

Vesti dana »