Povezane vesti
Arsenijević u „Utisku nedelje“: Srba je na Kosovu sve manje, srećan sam kada me samo uhapse
N1 Info 15.09.2024
"Srbije je na Kosovu sve manje i manje. Ja sam srećan kada me samo uhapse, a ne ubiju Boga u meni. Ja sam srećan zato što imam tu javnu pozornost, što nisam običan građanin, da mi stavljaju kesu na glavu i teraju me da vičem 'Kosovo republika'", rekao je… »
„Vučić poslednjih 12 godina predao KiM“: Tadić u „Utisku“ objasnio šta se desilo kad je jednostrano proglašena nezavisnost…
Nova 15.09.2024
: "Srbije je na Kosovu sve manje i manje. Ja sam srećan kada me samo uhapse, a ne ubiju Boga u meni. Ja sam srećan zato što imam tu javnu pozornost, što nisam običan građanin, da mi stavljaju kesu na glavu i teraju me da vičem 'Kosovo republika'", rekao… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 5 satijoš 34 povezane
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 7 satijoš 27 povezanih