Povezane vesti
Arsenijević u „Utisku nedelje“: Srba je na Kosovu sve manje, srećan sam kada me samo uhapse
N1 Info 15.09.2024
"Srbije je na Kosovu sve manje i manje. Ja sam srećan kada me samo uhapse, a ne ubiju Boga u meni. Ja sam srećan zato što imam tu javnu pozornost, što nisam običan građanin, da mi stavljaju kesu na glavu i teraju me da vičem 'Kosovo republika'", rekao je… »
„Vučić poslednjih 12 godina predao KiM“: Tadić u „Utisku“ objasnio šta se desilo kad je jednostrano proglašena nezavisnost…
Nova 15.09.2024
: "Srbije je na Kosovu sve manje i manje. Ja sam srećan kada me samo uhapse, a ne ubiju Boga u meni. Ja sam srećan zato što imam tu javnu pozornost, što nisam običan građanin, da mi stavljaju kesu na glavu i teraju me da vičem 'Kosovo republika'", rekao… »
Vesti dana »
VIDEO Hrvatska influenserka bežala od požara sa detetom: „Gorelo je odmah kraj kuće, samo sam uzela sina i beži“
Nova pre 7 minutajoš 33 povezane
NOVE CENE GORIVA: Dizel od danas 229 dinara po litru, benzin ipak malo pojeftinio! Nove cene goriva u Srbiji
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 41 povezana
Evropske demokrate o godišnjici nasilja u Valjevu: Niko nije preuzeo odgovornost, Srbija je bila svedok noći sramote
Nova pre 3 satajoš 22 povezane
Razorni šumski požari pogodili primorska područja u Hrvatskoj i Grčkoj
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 90 povezanih
Vremenska prognoza: Toplo vreme danas, za vikend pljuskovi i pad
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih