Povezane vesti
Miljana Kulić uradila test u Zadruzi: Stigli rezultati: "Trudna sam!"
Mondo 15.09.2024
Miljana Kulić je uradila test za trudnoću u Zadruzi i ispostavilo se da je trudna. Miljana Kulić, šokirala je cimere kada je uradila test za trudnoću pred kamerama. "Da li sam trudna?", upitala je Miljana. "Da, da", vikale su zadrugarke koje su videle… »
Šok u Eliti! Miljana Kulić saznala da je trudna: Kulićeva sumnja da je bivši otac deteta
Telegraf 15.09.2024
Preporučujemo. Rijaliti zvezda, Miljana Kulić, šokirala je cimere kada je uradila test za trudnoću pred kamerama. - Da li sam trudna? - upitala je Miljana. - Da, da - vikale su zadrugarke koje su videle dve crte na testu. - Trudna sam. Sa Zolom, sa kim… »
Vesti dana »

Vučić: Glišić danas mnogo bolje, u narednih 15 dana moraće da se vodi računa
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

"Uvodimo sankcije Rusiji u petak": Tramp se oglasio nakon sastanka Vitkofa i Putina, Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD
Blic pre 30 minutajoš 39 povezanih

"Stav Ukrajine je jasan" Zelenski razgovarao sa Trampom posle sastanka u Moskvi, Kijev ide tvrdom linijom
Alo pre 5 minutajoš 20 povezanih

Vučić: Srbija ostaje vojno neutralna; Stav o odnosu prema rusko-ukrajinskoj krizi nepromenjen
Sputnik pre 1 satjoš 179 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih