Povezane vesti

Slučaj Majdov: Šta sve obuhvata petomesečna suspenzija?

Slučaj Majdov: Šta sve obuhvata petomesečna suspenzija?

Sport klub 16.09.2024
Nešto više od mesec dana posle ceremonije zatvaranja Olimpijskih igrara u Parizu, džudo je ponovo u fokusu ovih dana - ovaj put zbog petomesečne suspenzije izrečene srpskom reprezentativcz Nemanji Majdovu (90 kg). Međunarodna džudo federacija (IJF)… »
Zbog ovoga je suspendovan Nemanja Majdov: Evo šta tačno piše u pravilniku Međunarodne džudo federacije

Zbog ovoga je suspendovan Nemanja Majdov: Evo šta tačno piše u pravilniku Međunarodne džudo federacije

Večernje novosti 16.09.2024
Srpski olimpijac Nemanja Majdov objavio je da je dobio suspenziju od pet meseci zbog kršenja religijskih kodeksa na Olimpijskim igrama u Parizu. Foto: Profimedia Kako je džudista saopštio, suspenzija je posledica toga što se prekrstio pre ulaska na… »
Ko je Nemanja Majdov – suspendovani srpski džudista: Evropski i svetski šampion koji je napravio buru na Olimpijskim igrama

Ko je Nemanja Majdov – suspendovani srpski džudista: Evropski i svetski šampion koji je napravio buru na Olimpijskim igrama

Nova 16.09.2024
: Nemanja Majdov, srpski džudista i nekadašnji svetski i evropski prvak, dobio je suspenziju u trajanju od pet meseci, nakon što je navodno prekršio religijske kodekse na Olimpijskim igrama u Parizu. Nemanja Majdov je na društvenim mrežama saopštio… »
„Pokazali ste jasan znak“: Zašto je tačno Majdov kažnjen?

„Pokazali ste jasan znak“: Zašto je tačno Majdov kažnjen?

Sport klub 16.09.2024
Srpski džudista Nemanja Majdov, nekadašnji svetski i evropski prvak, ponovo se našao u centru pažnje medija zbog stvari koje nemaju veze sa borilačkim sportom. Javnost je bila šokirana kada je saznala da je srpski reprezentativac suspendovan na pet… »
Džudista Majdov: Suspendovan sam na pet meseci jer sam se prekrstio na OI u Parizu

Džudista Majdov: Suspendovan sam na pet meseci jer sam se prekrstio na OI u Parizu

Radio 021 16.09.2024
Srpski džudista Nemanja Majdov izjavio je da je suspendovan na pet meseci jer se krstio tokom takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. Majdov je dobio suspenziju od pet meseci zbog kršenja religijskih kodeksa na Olimpijskim igrama u Parizu. Majdova… »
"Nadam se da će SAD svi sportisti da se krste u inat": Ana Sević reagovala zbog izbacivanja Nemanje Majdova iz sporta na pet…

"Nadam se da će SAD svi sportisti da se krste u inat": Ana Sević reagovala zbog izbacivanja Nemanje Majdova iz sporta na pet…

Blic 15.09.2024
Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov dobio je petomesečnu suspenziju. Kako je objavio, privremeno je izbačen zbog kršenja religioznih kodeksa, odnosno jer se krstio pre borbi na Olimpijskim igrama u Parizu. – Pre 15 dana mi je došla… »
Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio na Olimpijskim igrama

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan na pet meseci jer se prekrstio na Olimpijskim igrama

Danas 15.09.2024
Srpski džudista Nemanja Majdov dobio je suspenziju u trajanju od pet meseci nakon što je prekršio pravilnik borilačkih sportova na Olimpijskim igrama u Parizu. Pravilnik ne dozvoljava iskazivanje bilo koje religije na bilo koji način tokom borbi… »
Majdov se oglasio posle odluke o suspenziji: Nisam hteo da se izvinim, za mene je Gospod broj 1

Majdov se oglasio posle odluke o suspenziji: Nisam hteo da se izvinim, za mene je Gospod broj 1

Danas 15.09.2024
Srpski džudista Nemanja Majdov, koji je dobio suspenziju u trajanju od pet meseci nakon što je prekršio religijske kodekse na Olimpijskim igrama u Parizu, rekao je da nije želeo da se izvini kad mu je stiglo obaveštenje o kazni. Podsetimo, Majdov se… »

Vesti dana »