Povezane vesti

Džons fasciniran grobarima i atmosferom: „Mogu samo da zamislim kako će biti kada bude 20.000 ljudi!“

Džons fasciniran grobarima i atmosferom: „Mogu samo da zamislim kako će biti kada bude 20.000 ljudi!“

Hot sport 16.09.2024
„Ponosan sam na to gde smo sada. Ne bih rekao da sam zadovoljan, jer mislim da uvek možemo biti bolji“ Košarkaši Partizana savladali su ekipu Pariza u drugoj utakmici NIS Open Air turnira odigranom na beogradskom Sajmu – 83:82 Junak meča je… »
"Osećao sam se kao da ovde pripadam, ovde svi mi pripadamo" VIDEO

"Osećao sam se kao da ovde pripadam, ovde svi mi pripadamo" VIDEO

B92 16.09.2024
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina je u razgovoru sa srpskim medijima izneo utiske nakon neizvesne utakmice i trijumfa crno-belih protiv ekipe Pariza na pripremnom turniru na Beogradskom sajmu. Košarkaši Partizana su uspeli da u neizvesnoj završnici… »
Karlik Džons: Partizan može još dosta bolje od ovoga

Karlik Džons: Partizan može još dosta bolje od ovoga

Sport klub 16.09.2024
Pripremni period traje, a već je jasno da će američki plejmejker Karlik Džons biti jedan od najvažnijih igrača beogradskog KK Partizan u nastupajućoj sezoni. Bitnu ulogu igrao je i u nedelju uveče, kada su crno-beli u Hali 3 Beogradskog sajma u… »
Dejvis sekund pre kraja za pobedu košarkaša Partizana protiv Pariza i prvo mesto

Dejvis sekund pre kraja za pobedu košarkaša Partizana protiv Pariza i prvo mesto

Vesti online 16.09.2024
Košarkaši Partizana osvojili su prvo mesto na beogradskom turniru pošto su u meču trećeg, poslednjeg kola savladali Pariz rezultatom 83:82. Pred prepunim tribinama hale 3 Beogradskog sajma crno-beli su do pobede došli poenima Brendona Dejvisa sekund… »
Partizan pobedio Pariz košem u poslednjim sekundama i osvojio „NIS Open air“ turnir

Partizan pobedio Pariz košem u poslednjim sekundama i osvojio „NIS Open air“ turnir

Danas 16.09.2024
Košarkaši Partizana pobednici su „NIS Open air“ turnira pošto su u drugoj utakmici pobedili Pariz rezultatom 83:82 (21:21, 25:23, 22:22, 15:17). Crno-beli su pri rezultatu 82:81 za rivala imali deset sekundi za poslednji napad, a koš je dve… »

Vesti dana »