Повезане вести
Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким
Н1 Инфо 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да "здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг". „Служио сам војску у касарни… »
Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким?
Данас 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да „здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг“. „Служио сам војску у касарни… »
Алексић о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким?
НИН 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да "здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг". "Служио сам војску у касарни… »
Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким
Нова 16.09.2024
: Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да "здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг"."Служио сам војску у касарни… »
Вести дана »
Поскупљење горива у Србији услед сукоба на Блиском истоку и блокаде Ормуског мореуза
Наслови.аи пре 1 сатјош 65 повезаних
Трамп тражи 'безусловну предају' Ирана, Бејрут поново под израелским нападима
BBC News пре 1 сатјош 26 повезаних
Санчез: Немам ништа против САД, али лојалност укључује указивање на грешке
НИН пре 1 сатјош 28 повезаних
Јефтини дрон против ракете од три милиона: Иран је нашао начин да удари много јаче противнике, САД немају одговор
Нова пре 44 минутајош 91 повезана