Повезане вести
Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким
Глас Зајечара 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да „здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг“. „Служио сам војску у касарни… »
Алексић о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким
Недељник 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да „здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг“. „Служио сам војску у касарни… »
Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким
Радио сто плус 16.09.2024
Он сматра и да је друго суштинско питање одлив професионалне војске. “Ако смо кренули у процес професионализације, због чега смо дошли у ситуацију да професионални војници одлазе из војске. Чини ми се да се ишло логиком да Срби… »
Вести дана »

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 2 минутајош 22 повезане

„Трактор стиже, хуљо моја“: Пољопривредници из целе Војводине кренули на протест у Новом Саду
Недељник пре 31 минутајош 10 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 9 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних