Povezane vesti
Aleksić (NPS) o obaveznom vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim
Glas Zaječara 16.09.2024
Poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je, govoreći o najavi vlasti za vraćanje obaveznoj vojnog roka, da „zdravorazumski u tome vidi propagandu i marketing“. „Služio sam vojsku u kasarni, znam šta je vojska, obuka je… »
Aleksić (NPS) o obaveznom vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim
Radio sto plus 16.09.2024
On smatra i da je drugo suštinsko pitanje odliv profesionalne vojske. “Ako smo krenuli u proces profesionalizacije, zbog čega smo došli u situaciju da profesionalni vojnici odlaze iz vojske. Čini mi se da se išlo logikom da Srbi vole vojsku i da je to… »
Vesti dana »
Izabrana nova vlada u Prištini Kurti premijer, Rašić ministar, oglasila se Srpska lista: "Nećemo podržati" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Izabrani potpredsednici skupštine u Prištini: Potpredsednik iz srpske zajednice Slavko Simić
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Novi detalji masakra u školi: Napadač imao problema sa mentalnim zdravljem, ubio majku, brata i sestru
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Poljoprivrednici najavili nastavak blokade Ibarske magistrale dok Vlada Srbije ne ispuni njihove zahteve
Danas pre 5 satijoš 1 povezana