Повезане вести

Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким

Алексић (НПС) о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким

Глас Зајечара 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да „здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг“. „Служио сам војску у касарни… »
Алексић о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким

Алексић о обавезном војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким

Недељник 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да „здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг“. „Служио сам војску у касарни… »

Радио сто плус 16.09.2024
Он сматра и да је друго суштинско питање одлив професионалне војске. “Ако смо кренули у процес професионализације, због чега смо дошли у ситуацију да професионални војници одлазе из војске. Чини ми се да се ишло логиком да Срби… »

Вести дана »