Povezane vesti
Aleksić (NPS) o obaveznom vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim
Glas Zaječara 16.09.2024
Poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je, govoreći o najavi vlasti za vraćanje obaveznoj vojnog roka, da „zdravorazumski u tome vidi propagandu i marketing“. „Služio sam vojsku u kasarni, znam šta je… »
Aleksić o obaveznom vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim
Nedeljnik 16.09.2024
Poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je, govoreći o najavi vlasti za vraćanje obaveznoj vojnog roka, da „zdravorazumski u tome vidi propagandu i marketing“. „Služio sam vojsku u kasarni, znam šta je… »
Aleksić (NPS) o obaveznom vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim
Radio sto plus 16.09.2024
On smatra i da je drugo suštinsko pitanje odliv profesionalne vojske. “Ako smo krenuli u proces profesionalizacije, zbog čega smo došli u situaciju da profesionalni vojnici odlaze iz vojske. Čini mi se da se išlo logikom da Srbi vole vojsku i da je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 27 minutajoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih

Studenkinja blokaderka priznala na N1: Primetili smo manji broj ljudi na protestima u poslednje vreme (video)
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih