Повезане вести

Тиктокер разбеснео Србију поруком о војном року: "Одакле вам идеја да желим да узмем пушку и браним земљу?"

Тиктокер разбеснео Србију поруком о војном року: "Одакле вам идеја да желим да узмем пушку и браним земљу?"

Мондо 16.09.2024
Уколико Влада Србије усвоји одлуку, војни рок би требало да траје 75 дана и биће организован из два дела, 60 дана обуке и 15 дана вежбе. За мушкарце, старије од 18 година, био би обавезан, а за жене добровољан. Вест да је… »
Да ли ће будући војници моћи да се позову на приговор савести?

Да ли ће будући војници моћи да се позову на приговор савести?

Данас 16.09.2024
Председник Србије Александар Вучић потписао је сагласност за обављање редовног војног рока у трајању од 75 дана, што отвара бројна питања о његовом спровођењу у пракси, укључујући и приговор савести којим су они који су се… »
Алексић о војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким?

Алексић о војном року: Да ли се ми то спремамо да ратујемо и с ким?

Радио 021 16.09.2024
Посланик и председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је, говорећи о најави власти за враћање обавезној војног рока, да "здраворазумски у томе види пропаганду и маркетинг". "Служио сам војску у касарни… »
Генерал Колунџија о војном року: Два и по месеца није довољно, војничке чизме се не могу разгазити за 15 дана

Генерал Колунџија о војном року: Два и по месеца није довољно, војничке чизме се не могу разгазити за 15 дана

Н1 Инфо 16.09.2024
Генерал у пензији Драган Колунџија изјавио је да је одлуку о увођењу обавезног војног рока очекивао и раније с обзиром на проблеме у војсци, али рок од 75 дана је, сматра, потцењивање војске. "То није довољно. Неком да дате… »

Нови магазин 16.09.2024
Генерал у пензији Драган Колунџија изјавио је да је одлуку о увођењу обавезног војног рока очекивао и раније с обзиром на проблеме у војсци, али рок од 75 дана је, сматра, потцењивање војске. "То није довољно. Неком да дате… »
Ја бих у војску ишао врло радо

Данас 16.09.2024
Да се не лажемо, то што се враћа обавезни војни рок је крајње популистичка одлука за мазање очију јавности и дизање галаме, која неће имати ама баш никаквог практичног значаја. Војска се у овој земљи није служила добрих 14… »
Овако људи на друштвеним мрежама замишљају војни рок данас и урнебесно је: Скин царе рутина, оутфит цхецк и Задруга

Овако људи на друштвеним мрежама замишљају војни рок данас и урнебесно је: Скин царе рутина, оутфит цхецк и Задруга

Цити магазине 16.09.2024
Војни рок по други пут међу Србима се спрема јер је председник Србије Александар Вучић потписао сагласност за његово обављање у трајању од 75 дана. Та вест је обрадовала многе, неке уплашила, а неке и насмејала, поготово кад… »
"Мој син неће у војску, мама не да": Мреже горе због објаве о обавезном војном року, једни се слажу, други бесни

"Мој син неће у војску, мама не да": Мреже горе због објаве о обавезном војном року, једни се слажу, други бесни

Мондо 16.09.2024
Објава о обавезном војном року у Србији је запалила мреже. Након што је председник Републике Србије Александар Вучић као врховни командант Војске Србије потписао сагласност за обављање обавезног војног рока у трајању од 75… »

Данас 16.09.2024
Да се не лажемо, то што се враћа обавезни војни рок је крајње популистичка одлука за мазање очију јавности и дизање галаме, која неће имати ама баш никаквог практичног значаја. Војска се у овој земљи није служила добрих 14… »
"Мој син неће у војску! Не да Мама!" Један коментар запалио друштвене мреже, а онда је почела паљба: "Госпођо..."

"Мој син неће у војску! Не да Мама!" Један коментар запалио друштвене мреже, а онда је почела паљба: "Госпођо..."

Блиц 16.09.2024
Након што је председник Републике Србије Александар Вучић као врховни командант Војске Србије потписао сагласност за обављање обавезног војног рока у трајању од 75 дана, дигла се права бура на друштвеним мрежама. Док једни… »
Јована Јоксимовић се огласила о увођењу војног рока! Ево да ли жели сина да пошаље у војску

Јована Јоксимовић се огласила о увођењу војног рока! Ево да ли жели сина да пошаље у војску

Вести онлине 16.09.2024
Председник Александар Вучић недавно је саопштио да је потписао сагласност о редовном војном року, а ову тему обрадила је и водитељка Јована Јоксимовић у свом програму, те се и лично изјаснила. Обавезан војни рок изазвао је много… »

Блиц 16.09.2024
Након што је председник Републике Србије Александар Вучић као врховни командант Војске Србије потписао сагласност за обављање обавезног војног рока у трајању од 75 дана, дигла се права бура на друштвеним мрежама. Док једни… »
"Завидим Американцима, а толико их пљујемо!" Ево шта је Јована рекла током приче о увођењу војног рока

"Завидим Американцима, а толико их пљујемо!" Ево шта је Јована рекла током приче о увођењу војног рока

Телеграф 16.09.2024
Препоручујемо. Водитељка Јована Јоксимовић изјаснила се у јутарњем програму о враћању обавезног војног рока када је у питању њен син. Ова тема изазвала је много полемике у јавности, а Јована је изнела свој став. - Ја бих… »
Јована Јоксимовић у програму уживо проговорила о војном року, открила да ли ће сина послати у војску

Јована Јоксимовић у програму уживо проговорила о војном року, открила да ли ће сина послати у војску

Блиц 16.09.2024
Пре неколико дана председник Србије Александар Вучић је открио да је потписао сагласност о редовном војном року, а водитељка Јована Јоксимовћ се у програму уживо изјаснила о тој теми. - Ја бих стварно волела да ми сви будемо… »
Јована Јоксимовић се управо јавно изјаснила поводом војног рока: Јасно поручила да ли ће сина пустити у војску

Јована Јоксимовић се управо јавно изјаснила поводом војног рока: Јасно поручила да ли ће сина пустити у војску

Телеграф 16.09.2024
Препоручујемо. Председник Александар Вучић пре неколико дана је открио да је потписао сагласност о редовном војном року, а водитељка Јована Јоксимовић се у програму уживо изјаснила о теми војске када је у питању њен син. Ова… »

Вести дана »