Povezane vesti

Tiktoker razbesneo Srbiju porukom o vojnom roku: "Odakle vam ideja da želim da uzmem pušku i branim zemlju?"

Tiktoker razbesneo Srbiju porukom o vojnom roku: "Odakle vam ideja da želim da uzmem pušku i branim zemlju?"

Mondo 16.09.2024
Ukoliko Vlada Srbije usvoji odluku, vojni rok bi trebalo da traje 75 dana i biće organizovan iz dva dela, 60 dana obuke i 15 dana vežbe. Za muškarce, starije od 18 godina, bio bi obavezan, a za žene dobrovoljan. Vest da je predsednik Srbije potpisao… »
Da li će budući vojnici moći da se pozovu na prigovor savesti?

Da li će budući vojnici moći da se pozovu na prigovor savesti?

Danas 16.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je saglasnost za obavljanje redovnog vojnog roka u trajanju od 75 dana, što otvara brojna pitanja o njegovom sprovođenju u praksi, uključujući i prigovor savesti kojim su oni koji su se na njega pozivali… »
Aleksić o vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim?

Aleksić o vojnom roku: Da li se mi to spremamo da ratujemo i s kim?

Radio 021 16.09.2024
Poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je, govoreći o najavi vlasti za vraćanje obaveznoj vojnog roka, da "zdravorazumski u tome vidi propagandu i marketing". "Služio sam vojsku u kasarni, znam šta je vojska… »
General Kolundžija o vojnom roku: Dva i po meseca nije dovoljno, vojničke čizme se ne mogu razgaziti za 15 dana

General Kolundžija o vojnom roku: Dva i po meseca nije dovoljno, vojničke čizme se ne mogu razgaziti za 15 dana

N1 Info 16.09.2024
General u penziji Dragan Kolundžija izjavio je da je odluku o uvođenju obaveznog vojnog roka očekivao i ranije s obzirom na probleme u vojsci, ali rok od 75 dana je, smatra, potcenjivanje vojske. "To nije dovoljno. Nekom da date dva i po meseca da… »

Novi magazin 16.09.2024
General u penziji Dragan Kolundžija izjavio je da je odluku o uvođenju obaveznog vojnog roka očekivao i ranije s obzirom na probleme u vojsci, ali rok od 75 dana je, smatra, potcenjivanje vojske. "To nije dovoljno. Nekom da date dva i po meseca da… »
Ja bih u vojsku išao vrlo rado

Danas 16.09.2024
Da se ne lažemo, to što se vraća obavezni vojni rok je krajnje populistička odluka za mazanje očiju javnosti i dizanje galame, koja neće imati ama baš nikakvog praktičnog značaja. Vojska se u ovoj zemlji nije služila dobrih 14 godina, mnoge… »
"Moj sin neće u vojsku, mama ne da": Mreže gore zbog objave o obaveznom vojnom roku, jedni se slažu, drugi besni

"Moj sin neće u vojsku, mama ne da": Mreže gore zbog objave o obaveznom vojnom roku, jedni se slažu, drugi besni

Mondo 16.09.2024
Objava o obaveznom vojnom roku u Srbiji je zapalila mreže. Nakon što je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić kao vrhovni komandant Vojske Srbije potpisao saglasnost za obavljanje obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana, digla se prava bura… »
Ovako ljudi na društvenim mrežama zamišljaju vojni rok danas i urnebesno je: Skin care rutina, outfit check i Zadruga

Ovako ljudi na društvenim mrežama zamišljaju vojni rok danas i urnebesno je: Skin care rutina, outfit check i Zadruga

City magazine 16.09.2024
Vojni rok po drugi put među Srbima se sprema jer je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao saglasnost za njegovo obavljanje u trajanju od 75 dana. Ta vest je obradovala mnoge, neke uplašila, a neke i nasmejala, pogotovo kad znamo kakvo je stanje… »

Danas 16.09.2024
Da se ne lažemo, to što se vraća obavezni vojni rok je krajnje populistička odluka za mazanje očiju javnosti i dizanje galame, koja neće imati ama baš nikakvog praktičnog značaja. Vojska se u ovoj zemlji nije služila dobrih 14 godina, mnoge… »
"Moj sin neće u vojsku! Ne da Mama!" Jedan komentar zapalio društvene mreže, a onda je počela paljba: "Gospođo..."

"Moj sin neće u vojsku! Ne da Mama!" Jedan komentar zapalio društvene mreže, a onda je počela paljba: "Gospođo..."

Blic 16.09.2024
Nakon što je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić kao vrhovni komandant Vojske Srbije potpisao saglasnost za obavljanje obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana, digla se prava bura na društvenim mrežama. Dok jedni smatraju da vojni rok… »
Jovana Joksimović se oglasila o uvođenju vojnog roka! Evo da li želi sina da pošalje u vojsku

Jovana Joksimović se oglasila o uvođenju vojnog roka! Evo da li želi sina da pošalje u vojsku

Vesti online 16.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić nedavno je saopštio da je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, a ovu temu obradila je i voditeljka Jovana Joksimović u svom programu, te se i lično izjasnila. Obavezan vojni rok izazvao je mnogo polemike u javnosti… »

Blic 16.09.2024
Nakon što je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić kao vrhovni komandant Vojske Srbije potpisao saglasnost za obavljanje obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana, digla se prava bura na društvenim mrežama. Dok jedni smatraju da vojni rok… »
"Zavidim Amerikancima, a toliko ih pljujemo!" Evo šta je Jovana rekla tokom priče o uvođenju vojnog roka

"Zavidim Amerikancima, a toliko ih pljujemo!" Evo šta je Jovana rekla tokom priče o uvođenju vojnog roka

Telegraf 16.09.2024
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Joksimović izjasnila se u jutarnjem programu o vraćanju obaveznog vojnog roka kada je u pitanju njen sin. Ova tema izazvala je mnogo polemike u javnosti, a Jovana je iznela svoj stav. - Ja bih stvarno volela da mi svi… »
Jovana Joksimović u programu uživo progovorila o vojnom roku, otkrila da li će sina poslati u vojsku

Jovana Joksimović u programu uživo progovorila o vojnom roku, otkrila da li će sina poslati u vojsku

Blic 16.09.2024
Pre nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić je otkrio da je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, a voditeljka Jovana Joksimovć se u programu uživo izjasnila o toj temi. - Ja bih stvarno volela da mi svi budemo ponosni na našu državu… »
Jovana Joksimović se upravo javno izjasnila povodom vojnog roka: Jasno poručila da li će sina pustiti u vojsku

Jovana Joksimović se upravo javno izjasnila povodom vojnog roka: Jasno poručila da li će sina pustiti u vojsku

Telegraf 16.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić pre nekoliko dana je otkrio da je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, a voditeljka Jovana Joksimović se u programu uživo izjasnila o temi vojske kada je u pitanju njen sin. Ova tema, odnosno… »

Vesti dana »