Повезане вести

Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо због вирусне инфекције пропушта меч азијске ЛШ

Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо због вирусне инфекције пропушта меч азијске ЛШ

Политика 16.09.2024
РИЈАД – Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо пропустиће због вирусне инфекције меч првог кола Западне конференције азијске Лиге шампиона против Ал Шорта, преноси данас АП, јавља Тањуг. У саопштењу Ал Насра се наводи да се… »
ЛШ Азије: Наср разочарао без Роналда у Багдаду

ЛШ Азије: Наср разочарао без Роналда у Багдаду

Спорт клуб 16.09.2024
Мечевима првог кола групне фазе почела је Лига шампиона Азије по новом формату која је подељена у две групе налик на конференције у северноамеричким професионалним спортским лигама. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на Спорт… »
Везенков: Дошао сам у Олимпијакос да освојим све трофеје

Везенков: Дошао сам у Олимпијакос да освојим све трофеје

Спорт клуб 16.09.2024
Повратник у редове Олимпијакоса, крилни центар Саша Везенков, изјавио је да жели да започне нову епоху освајањем свих могућих титула већ по повратку у Европу, а не да подмирује "недовршене рачуне" који су остали пре селидбе у… »
Везенков: "Изгубио сам контролу, не сме да се понови"

Везенков: "Изгубио сам контролу, не сме да се понови"

Спортске.нет 16.09.2024
Кошаркаши Олимпијакоса пбоедили су Фенербахче у припремној утакмици пред старт сезоне тројком Тајлера Дорсија, на Криту. Међутим, сасвим неочекивано, техничку грешку на овом мечу добио је Саша Везенков. "Извињење судијама и… »
Роналдо због вирусне инфекције пропушта меч Лиге шампиона

Роналдо због вирусне инфекције пропушта меч Лиге шампиона

Спортски журнал 16.09.2024
Ал Наср, Роналдов клуб, саопштио је да се португалски нападач не осећа добро због и да је лекар тима потврдио да треба да се одмара. Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо пропустиће због вирусне инфекције меч првог кола Западне… »
Роналдо ван терена због вирусне инфекције

Роналдо ван терена због вирусне инфекције

Данас 16.09.2024
Кристијано Роналдо због вирусне инфекције није отпутовао у Ирак са својим тимом Ал Наср на данашњи дебитантски меч АФК Лиге шампиона у Ал Шорти. Ал Наср, Роналдов клуб из Саудијске Арабије, саопштио је да се тај португалски… »
Роналдо због вируса не игра у Лиги шампиона

Роналдо због вируса не игра у Лиги шампиона

Спортске.нет 16.09.2024
Кристијано Роналдо због вирусне инфекције није отпутовао у Ирак са својим тимом Ал Наср на данашњи дебитантски меч АФК Лиге шампиона у Ал Шорти. Ал Наср, Роналдов клуб из Саудијске Арабије, саопштио је да се тај португалски… »
Роналдо због инфекције ван терена

Роналдо због инфекције ван терена

Спорт клуб 16.09.2024
Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо пропустиће због вирусне инфекције меч првог кола Западне конференције азијске Лиге шампиона против Ал Шорта. У саопштењу саудијског клуба се наводи да се Роналдо не осец́а добро због вирусне… »
Роналдо не игра у Лиги шампиона

Роналдо не игра у Лиги шампиона

Б92 16.09.2024

Вести дана »