Повезане вести

"Мелина ми тражила да јој перем гаће на руке": Скандалозна исповест бивше бебиситерке, Ђина је шокирала једном реченицом

"Мелина ми тражила да јој перем гаће на руке": Скандалозна исповест бивше бебиситерке, Ђина је шокирала једном реченицом

Мондо 16.09.2024
Бебиситерка признаје да се трудила да што мање времена проводи са Мелином која је често била непријатна. Бурни развод Хариса Џиновића и Мелине, и даље је тема у домаћим медијима. Након пријаве полицији и интервјуа у којима је… »
"Ђина ми је рекла да и она жели уговорен брак као харис и Мелина" Шок исповест бивше бебиситерке Џиновића: "Мелина ме је…

"Ђина ми је рекла да и она жели уговорен брак као харис и Мелина" Шок исповест бивше бебиситерке Џиновића: "Мелина ме је…

Блиц 16.09.2024
Прича око развода Хариса и Мелине Џиновић не јењава, а изгледа ни количина "прљавог веша" који полако испливава на површину. И док је Мелина претходних година у јавности говорила о томе како је планирала још једно дете са… »
Вест о трудноћи све је изненадила: Мелина Џиновић није очекивала да је тест позитиван, у све је брзо улетела

Вест о трудноћи све је изненадила: Мелина Џиновић није очекивала да је тест позитиван, у све је брзо улетела

Свет & Скандал 16.09.2024
Развод Мелине Џиновић окренуо јој свест Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је јавност. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су… »
"Ја у Босну више не идем": Мелина Џиновић се преселила на Азурну обалу, а непознатим детаљима изненадила - проговорила о…

"Ја у Босну више не идем": Мелина Џиновић се преселила на Азурну обалу, а непознатим детаљима изненадила - проговорила о…

Блиц 16.09.2024
Вест о разводу певача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић, изненадила је јавност. Један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после… »

Вести дана »