Povezane vesti
"Melina mi tražila da joj perem gaće na ruke": Skandalozna ispovest bivše bebisiterke, Đina je šokirala jednom rečenicom
Mondo 16.09.2024
Bebisiterka priznaje da se trudila da što manje vremena provodi sa Melinom koja je često bila neprijatna. Burni razvod Harisa Džinovića i Meline, i dalje je tema u domaćim medijima. Nakon prijave policiji i intervjua u kojima je isticao detalje iz… »
"Đina mi je rekla da i ona želi ugovoren brak kao haris i Melina" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Melina me je…
Blic 16.09.2024
Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu. I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke… »
Vest o trudnoći sve je iznenadila: Melina Džinović nije očekivala da je test pozitivan, u sve je brzo uletela
Svet & Skandal 16.09.2024
Razvod Meline Džinović okrenuo joj svest Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku… »
"Ja u Bosnu više ne idem": Melina Džinović se preselila na Azurnu obalu, a nepoznatim detaljima iznenadila - progovorila o…
Blic 16.09.2024
Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi… »
Vesti dana »
Amerika podigla optužnicu za navodnu iransku zaveru da se ubije Tramp
BBC News pre 5 satijoš 21 povezana
Zaharova: Zapad šalje Ukrajini pomoć na štetu afričkih zemalja
Politika pre 21 minutajoš 16 povezanih
Švajcarska povlači sa tržišta kukuruzno brašno iz Srbije: Petostruko više aflatoksina od dozvoljenog
Novi magazin pre 1 danjoš 6 povezanih