Povezane vesti
Milan Vasić snimio novu pesmu posvećenu ljudima na Kosovu i Metohiji: „Ovo može da bude njihova himna“
Nova 16.09.2024
: Glumac Milan Vasić već treću godinu zaredom snima pesme koje nose jake i emotivne poruke, a koje su posvećene Kosovu i Metohiji. Milan Vasić koristi svaku priliku da naglasi koliko je ponosan na svoje korene i to što je rođen na Kosovu i Metohiji. On… »
(Video) "deca na Kosovu i metohiji su kulturna i vaspitana": Milan Vasić rasplakao publiku zbog pesme o rodnom kraju…
Blic 16.09.2024
Milan Vasić pored svog primarnog zanimanja koje je gluma, oprobao se sada i u muzičkim vodama, pa je tako snimio pesmu "Metohijo, moja avlijo", u kojoj je pretočio ljubav prema rodnom kraju, ali i tradiciji. - Srećan sam jako, prvo što je toliki broj… »
(Video) Milan Vasić u narodnoj nošnji iz metohije: Glumac puca od ponosa, ovo je veliki dan za njega: Kolege i prijatelji…
Blic 16.09.2024
Milan Vasić pored svog primarnog zanimanja koje je gluma, oprobao se sada i u muzičkim vodama, pa je tako snimio pesmu "Metohijo, moja avlijo", u kojoj je pretočio ljubav prema rodnom kraju, ali i tradiciji. Milan Vasić organizovao je danas premijeru… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 21 povezana

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 17 povezanih

Preminuo igrač kojeg je udario grom: Posle 6 dana borbe, Dragiša podlegao povredama
Mondo pre 31 minutajoš 11 povezanih

Putin u petak osmi put u SAD, ovog puta povodom ruskog rata u Ukrajini, Tramp priželjkuje Nobela
Beta pre 41 minutajoš 106 povezanih

Nagasaki, osamdeset godina kasnije: Razbijanje mita o bombi koja je okončala rat
Vreme pre 2 satajoš 14 povezanih