Povezane vesti
Beloruski aktivista predao predsedniku Srbije apel javnih ličnosti da bude oslobođen
Slobodna Evropa 16.09.2024
Beloruski opozicioni aktivista Andrej Gnjot predao je u ponedeljak kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića apel više od 780 svetskih i srpskih stvaralaca, umetnika i intelektualaca koji traže da on ne bude izručen Minsku, te da bude oslobođen… »
„Moj glas je trenutno tih i niko me ne sluša“: Gnjot Predsedništvu predao apel intelektualaca da ne bude izručen
N1 Info 16.09.2024
Beloruski aktivista Andrej Gnjot, koji se u Srbiji nalazi u kućnom pritvoru, predao je kabinetu predsednika Srbije apel koji je potpisalo preko 780 domaćih i stranih umetnika, intelektualaca. U njemu se traži da Gnjot ne bude izručen Minsku. Gnjot… »
Stotine javnih ličnosti pozvali vlasti Srbije da Bjelorusiji ne izruči Gnjota
Al Jazeera 16.09.2024
Bjeloruski novinar i opozicioni politički aktivista Andrej Gnjot predao je Predsjedništvu Srbije pismo koje je potpisalo 780 javnih ličnosti iz svijeta i Srbije, a kojim se traži njegovo oslobađanje. Predaja pisma dolazi nakon što je Apelacioni sud… »
Beloruski aktivista predao Vučiću apel javnih ličnosti da bude oslobođen
Glas Amerike 16.09.2024
BEOGRAD — Andrej Gnjot predao je u ponedeljak kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića otvoreno pismo u kojem oko 780 umetnika i intelektualaca iz zemlje i sveta traži da se aktivista ne izruči Belorusiji i da bude pušten iz kućnog pritvora… »
Aktivista Gnjot predao kabinetu predsednika Srbije apel umetnika da ne bude izručen Belorusiji
Radio sto plus 16.09.2024
Gnjot je rekao da je apel potpisalo više od 700 ljudi “čiji glasovi se čuju širom sveta”. “Preko 700 jako važnih ljudi je potpisalo apel i njihovi galsovi se čuju širom sveta. Moj glas je trenuto tih, i mene niko ne sluša, ali se nadam da… »
Vesti dana »
Da li su protesti rešenje ili je taj način borbe postao prošlost – opozicija, istina i BIA, kako dalje?
Novi magazin pre 4 satijoš 35 povezanih
Šok za šokom u Evroligi, Zvezda ispala iz Top 6: Preokreti, produžeci i drame, loše vesti za crveno-bele!
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane
Formiranje nove administracije Bele kuće: Tramp imenovao kongresmena Majka Volca za savetnika za nacionalnu bezbednost
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
U Novom Sadu održan skup podrške uhapšenima: Supruga Miše Bačulova kaže da se sprovodi pritisak na sudstvo
Nova pre 5 satijoš 24 povezane